• Droljo
    23.7k
    Teško je to u ligi sa deset klubova uvesti. Previše utakmica igramo međusobno. Nek se sretneš i u kupu pa 5-6 utakmica ne može odigrati igrač na posudbi. Dodaš kartone, ozljede lako dođeš do pola sezone..
  • Facke
    7.2k

Takuv im je plus da ih bude Uefa opet kaznila. Bitne da sami sebe mazeju oci. Lazeju sami sebe i svoje navijace.
  • hardek
    7.9k
    Može biti bilanca u plusu, ali oni su koliko ja znam davno odradili faktoring na Vuškovićev transfer. Drugim riječima na papiru su u plusu ali ne vidim kako mogu biti likvidni.
  • vjeko1701
    21.7k
    U startu sasječeš priče o nekim puštanjima i sve ostalo kaj se vrtilo. Također, ako ti već i dalje djelomično plaćaš tog igrača, onda mi je ok da ti uvijet bude da ne igra protiv tebe. S druge strane, ako taj klub u potpunosti preuzme plaću na sebe, nikom ništa, nek igra.

Ne sjećam se, koliko im je UEFA stavila da moraju minimalno biti u plusu ove godine?
  • NitkoBitan
    34.1k
    Prihodi su im ove godine iznosili oko 32 milijuna eura, a od toga su im prihodi od transfera 17 od kojih vecinu (oko 11) cini Vuskovic a te pare su vec odavno potrosili faktoring makinacijama i slicno. Dakle profit im je fiktivan, nepostojeci, na papiru. Cash flow pretpostavljam ocajan.

Nije naveden u clanku prihod od ulaznica, shopa i sponzora ali kad se oduzmu transferi od ukupnih prihoda ni to se ne cini spektakularnim s obzirom koliko se kunu u ajduka. Mi ih preseljenjem na novi Maksimir sisamo i u tom segmentu (ako vec i sad nismo tu negdje u nokat), prpa ih ali nece priznat.
  • Dino
    4.9k

Dobra analiza, ali fale ti ulasci u zadnju trećinu
  • austrijanac
    8.8k
    Ovog Bukovca će mrak pojest ak nastavi s pitanjima na skupštini.
  • Jaro
    11.5k
    ova financijska izvjesca su dokaz da je ekonomija srodna pisanju fantasy/SF romana…
  • T90d
    2.5k
    Ovog Bukovca će mrak pojest ak nastavi s pitanjima na skupštiniaustrijanac

Iako Dinamo govori da su narodni klub, oni su klub jednog gazde. Prvo Tuđman s Canjugom, onda osuđeni bjegunac gospodin Mamić s Bandićem, a sada je Zvonimir Boban s Tomaševićem.

:vomit:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube