• The Undertaker
    9.4k
    Tako da, u široj slici ne vidim problem. Šira slika će se stvarati kroz narednu sezonu-dvije. A onda ćemo vidjeti tko je koliko koristio igrače iz svoje mlade škole i tko je kome bio ravnopravan.vjeko1701

O tomu i pišem i na to upozoravam. Trenutna situacija nije dobra, nije prihvatljiva na duži rok i mora se hitno, već u drugom dijelu sezone, promijeniti.
    Što će se stvarno dogoditi ovisi o ljudima u klubu a ne o meni.
  • Mr Anderson
    15.9k
    nismo, igrali smo dobar bunker - prema naprijed standard Kova sterilno i za razliku Krune kontrola Jurcica - ovdje ide i bez te kontrole, dakle sterilno i propusno standard - protivniku dovoljan jedan izlet na nasu polovicu i gol - a imamo "jebacku obranu" i naustrb sterilnog napada postavljen defenzivan i nepropusan vezni red...Jaro

Bože dragi, daj mi snage i strpljenja za ovakve gluposti.
  • Orc123
    14.2k
    Mi smo ulozili 18 mil eura u momcad? I?
    Mi cemo zo vratiti samo na Dominguezu i mozda jos ako se rijesimo ovih koji nisu zadovoljili.

Ovaj prijelazni rok je odrađen vrhunski, a samo budala je mogla misliti da ce se pogoditi sa svakim igracem, bez obzira na njegovo ime i prezime. ....

A kaj ste mislili?

Mislim da nas je trener kostao puno vise od ekipe koja je slozena.
    Ja sam i dalje za njegovu smjenu ali ako mu se pruzi prilika siguran sam da uz doselekciju sada na zimu ce momcad biti jos barem 30% jaca. Ustvari samo sa Livijem smo toliko jaci ako dođe.

Fascinantno je kako se foemiraju timovi Mudrazija, Jakirovic, pa prije Mikic. . .a dosta tih likova, poglavito na fejsu i instagramu maksimalno su protiv aktualnog vodstva. Neke banalne stvari su dovoljne da potpire tu glasnu manjinu koja ce raditi od svega pricu, problem, a udarit ce tamo gdje su neki koji ne prate previse najranjiviji a to je kao Boban neda igrati velikom Dinamovcu Mudraziji i slicno. Boban rusi klub, dolje Boban, Mudrazija je zakon itd itd....ustvari citajte komentare na clancima i objavama. Smijesno. . .

Ksd je u pitanju Villar ili nekad prije neki igraci ala Cordoba itd...onda se nisu pokazali na treninzima pa ne zasluzuju priliku, a u pitanju Mudrog e tu se njemu neda da igra iako je on avion. Nema dvostrukih kriterija ni za Boga.

Inace nadam se da su si mnogi pogledali urbi et orbi duhovnog vođe koji je poceo iskakat iz pastete .
  • Jaro
    11.4k
    Ne,
    ubili smo ih (ko i sve utamice ove sezone) - 100 sansi, samo eto - nije htjela u gol... Jebacki smo odigrali, full hrabro ko i uvijek pod Kovom, napadacki, cvrsto i beskompromisno iza, sa hrpom imaginacije i kreativnosti... Sorry kaj kvarim kumbaja pozitiva narativ - ipak je velebni trener s velebnom momcadi i velebnim igracima doveo do dvije vezane pobjede protiv <drumrolll> Slavena i jebene Lokomotive...
    Ako to nije definicija isportske zvrsnosti - ne znam kaj jest...

I siguran sam da nakon samo 2-3 doselekecije (ili deselekcije nisam skuzio) jos kojih trommjesecnih priprema cemo bit jos i bolji nego sad... A mozda i konkuretni u KL dogodine ...
  • Crni86
    18.5k
    Tko je mogao očekivat da protiv Vukovara igrači poput Villara i Vidovića ne mogu napraviti razliku?Dinamo-SB

Svatko jer je covjek izvadio iz frizidera 4,5 igraca i stavio ih da igraju nakon sta su dobar dio do tada prosjedili na klupu. Najbolje da su oni sad krivi.

Kakve pogurance je hajduk imao? Mi smo sudenjem zadovoljni vec godinama.

Sere se jer nas se pocelo uvjeravat da je +1 nad hajdukom dobar rezultat i uspjeh. Zato se sere.
  • Mr Anderson
    15.9k
    ubili smo ihJaro

Da, ubili smo ih, ljudi doslovno nisu ozbiljnije prešli centar osim tog sretnog gola. Kao što je i nas ubio sudac, najprije kriterijem a onda i sumnjivim odlukama u ključnim situacijama.
  • Zagreb1992
    2.9k

Ja sam očekivao da se u HNLu nećemo mučiti protiv Lokomotive , Gorice i takvih klubova...Možeš ti dovesti Mbappea i Hallanda ako imaš Kovu na klupi koji je realno limitiran trener
  • K3p
    397

Ne, dobar rezultat je -6, -7 kao zadnje dvije godine s ekipom koja je bila skuplja od ove... daj se plesni sam
  • vjeko1701
    21.7k
    Trenutna situacija nije dobra, nije prihvatljiva na duži rok i mora se hitno, već u drugom dijelu sezone, promijeniti.The Undertaker

Ali trenutna situacija je prva polovica poprilično specifične sezone po pitanju kadroviranja ekipe. Ocjenjuješ ju lošom radi usporedbe sa Hajdukom i zaključene ravnopravnosti no Hajduk ove polusezone nema ravnopravne rezultate s nama.

Od naredne sezone kreće Dinamo II i samo na temelju toga će generalna situacija mladih igrača biti znatno bolja. Igrači ko Mikić i Varela bi uz predviđen napredak trebali participirati više.

Jakir bi trebao biti minimalno u top 4 opcije na poziciji stopera. Njega se treba pripremati za onu sezonu iza iduće kada vjerojatno ide prodaja Domingueza pa onda on upada u njegovu ulogu.

Pavić će proći cijelu sezonu posudbe u seniorskom nogometu. Kulušić također. Sigurno će biti i prodaja.
  • pešća
    813
    Sada vlada psihijatrija, a bojim se kako bi to izgledalo da je netko drugi jesenski prvak. 38 bodova na polusezoni sa izglednim šansama kako drugi dio odrađujemo još i bolje bez europskih obaveza. Sa Filipovićem od početka sezone mi bi danas bili na 40+ bodova, a dolazi nam Livaković.
  • Orc123
    14.2k
    Treba uzeti i u obzir da je ovaj Hajduk ozbiljniji od onog ptosle godine i to za jedno 2-3 puta.....sve zahvaljujuc treneru. Isto tako u 2 utakmice protiv Hajduka smo mi pokazali da smo puno bolja momcad dok smo prosle sezone izgledali bas lose protiv njih. Ove sezone placamo danak u Europi radi neiskustva trenera i ekipe, ne radi kvalitete. Da je na klupi bio jedan Bjelica od prije 4 sezone mi toga problema ne bi imali... nazalost odrastamo ali sljedece godine ocekujem vrhunac ove momcadi i nadam se da ostajemo na okupu.

Btw. Kafanske price, kolko su istinite nezz ali je rijec da vec sad za Domingeza mozemo dobiti oko 10 mil eura....kolko istine ima u tome nezz. . .

Ja se nadam da ce ostati barem jos sezonu i pol.
  • Zagi
    13.7k
    Dominguez je bolji od Šutala i jednom kada bude odlazio teta u računovodstvu će biti zadovoljna.
  • Crni86
    18.5k
    onda ti usporeduj sa dve najgore sezone u zadnjih 20 godina. Nema problema.

Visoki su nam standardi, nema sta.
  • K3p
    397

Pa upravo je u tome stvar, napravili smo bolji rezultat s jeftinijom i tek sastavljenim kadrom. Da ne pričamo o tome da smo zamijenili cijelu svlačionicu i možemo slobodno reći da je ovo na granici eksperimenta.

I dalje trubite kao da je ovo gotova stvar koja se neće razvijati i kadrom i igrom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet