• K3p
    396

Evo ga, javio se još jedan jado...

Šta je na kraju majka svih majki naslov ili da mikić i jakirović dobiju minute ?
  • emilperska
    12.9k
    Dominguez, Valincic, Lisca i Vinlof su i plaćeni neke novce, neki postoci se moraju dati Istri, Bayernu i Barci. Nije isto kao kad ovi budu prodavali Mlačića ili koga već.

+ mi smo uložili 20 milijuna EUR da bi došli do +1 bod u odnosu na njih. Oni su do toga došli sa škartiranom djecom.

Imali smo nabildani petogodišnji koeficijent, sređenu financijsku situaciju, a sad trazimo proširene revolvinge, zajmove i mozda faktoringe. Ne vidim načina da se ova rupa od 27m EUR nadoknadi. Čime će se nadoknadit?

Po čem smo to bolji od njih?
    Po uvođenju djece nismo. Financijski ćemo vidjeti što nosi 2026 i 2027. ako ne bude LP.

Iz čeg se novac stvara po tebi? Pa nema Manenica printer novaca u uredu da ispunjava želje ovom ljubitelju Filipinaca u uredu i isplaćuje Petkoviću i ostalima otpremnine samo da odu.

Para nema i nece ih bit uskoro, treba nam zaokret.
  • Fatos Beqiraj
    658
    tebi mediji opasno pune glavu.

Zadnje 3 sezone nismo imali ni taj plus 1 tako da..

Ocekujem na kraju vise od +10 u nasu korist, ocete onda rec ali ali njima igraju njihovi mladi, veci potencijal za prodaju. Pa jedan dominguez ili vinlof ce postic vecu cijenu nego mlacic hodak i durdov zajedno
  • emilperska
    12.9k

I dalje odbijaš objasnit logiku da Villar ulazi na 0:4 i 5:1. Objasni mi to i ne javljam se više.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Evo ga, javio se još jedan jado...

Šta je na kraju majka svih majki naslov ili da mikić i jakirović dobiju minute ?
    K3p

Neki bi htjeli biti i jebeni i pošteni, prevedeno svi sve znaju, a ne znaju ništa.
  • emilperska
    12.9k
    Da da..

Naslov se osvaja uvođenjem Villara kao 5.zamjene, a ne malog Jakira ili Horvata.

Nemrete taj jedan argument sektaški pobit. Da je uveo Perića na 5:1 branili bi to jer je to naputak ZB i Capellasa..
  • Crusades
    20.6k
    Tebi se netko opasno tuče u glavi.
  • K3p
    396

Da se odmore prvotimci za hnl, sasvim logično...
  • Omake
    14.3k
    U janje, Dominguez će se skuplje prodat nego 3 najskuplja njihova.
  • emilperska
    12.9k
    Tebi se netko opasno tuče u glavi.Crusades

Jesi stao pod zapad branit klub?
    Jučer Marić i Zajec, danas Boban i Capellas.
    Branio si i Marića do zadnjeg..

Sve je ok, sve je super
  • Crni86
    18.5k
    ja isto vjerujem u to, pitanje je samo koliki postotak jos ima barca od te prodaje
  • The Undertaker
    9.4k
    opsjednut si jebenim hajdukom. Jebo te hajdukThe Octopus

Do sada sam ovakve postove ignorirao računajući da nisu djeca kriva što ih roditelji nisu naučili osnovama komunikacije i kućnog odgoja te elementarnoj pristojnosti. Od sada svaki ovakav post prijavljujem moderatorima pa neka oni ureduju.
    Ne zato što meni smeta jer ne smeta. Ovaj portal držim velikom Dinamovom vrijednosti i ne želim da bez otpora i reakcije, pogotovo nas koji ovdje pišemo od početka, postane još jedno virtualno smetlište. Neće divlji otjerati pitome, bar ne bez reakcije.
  • Mr Anderson
    15.9k
    mi smo uložili 20 milijuna EURemilperska

1. Ajde stavi na papir tih 20 milja da vidimo koga smo to sve platili tih 20 milja.
    2. Prodali smo ili riješili igrača za 40 milja eura.

Znači da nismo digli vrijednost ekipe za 20 milja kako ti trubiš, nego smo je smanjili i nikad nije bila manja razlika u vrijednosti ekipe nas i tovara. Je platili smo nešto sitno Domingueza i Valinčića, ali će zato budući transfer jednog od njih dvojice biti daleko veći od nekakvih Mlačića, Sigura i šta ja znam kako se sve zovu.
  • The Undertaker
    9.4k
    Jebi ga, ljudi ne žele čuti loše vijesti pred Božić.
  • Zagreb1992
    2.9k

Zato mi trebamo iskoristiti ovu situaciju i postepeno im dati minute ...Ne treba svih 11 nego napraviti selekciju i lagano ih uigravati već sad za sljedeću sezonu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet