Doktor Kunić
Ti ''bolji'' su toliko bolji da su im konkurentni Hajdukovi juniori sa kojima su naši otpisani talenti bili ili ravnopravni ili bolji. — The Undertaker
Papastrumf
Ja pitam tebe tko je to procijenio. Jer pretpostavljam da ti znaš. — Zagi
Meni nije jasno kako ne možete vidiri širu sliku i kontradiktornosti ovoga što govorite.
Mi smo procijenili da naši juniori nisu dovoljno kvalitetni za ovaj Dinamo i kupili smo bolje. Ti ''bolji'' su toliko bolji da su im konkurentni Hajdukovi juniori sa kojima su naši otpisani talenti bili ili ravnopravni ili bolji. — The Undertaker
The Undertaker
The Undertaker
Crni86
Zato što žele ili zato što su primorani? — Papastrumf
Facke
Mr Anderson
Ako u pripremi sezone nisu programirani kao drugi ili treći izbor onda ih se riješi odmah. — The Undertaker
Mlađi referent
Jakirovic dobi sansu ko Zivkovic i onda napravi iste greske. Setite se kulke pot je Zivkovic ostavljal rupe. — Facke
Crni86
Noel
The Octopus
Crusades
Netko je dobro napisao, pokušava se napadat Dinamo sa svih strana, pogledajte te plaćene intervjue, podcaste, svi imaju isti obrazac, isti način. Suptilno izazivanje vatre i podgrijavanje sranja. Pokušaj destabilizacije. Pisao sam o tome na početku sezone. — Noel
Zagi
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.