• Pacho
    12.1k

Pao mi je u ocima cim sam vidio thumbnail s tom incestuoznom prasecom glavurdom po prvi put.
  • Plava stijena
    690
    "Da nije bilo zaštitara bio bih fizički napadnut, a razina barbarstva i divljaštva na toj tribini je nešto što nikada u životu nisam vidio. Roditelj sa dvoje djece se naginje preko ograde i svi troje pljuju suca." - Ivan Ljubić o navijačima orjune.
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Jel bi ovo trebao bit neki "normalniji" podcast?

Screenshot-20251222-112808.png
  • NKDZ86
    6.9k
    a jesmo se zaje..., umjesto pomoćnika, mi uzmemo trenera....
  • NitkoBitan
    34.1k
    Zar nije onaj jedan "strucnjak" iz tog nekog podcasta otisao radit kao analiticar u Osijek da bi oni zavrsili zadnji na tablici :rofl:

Il je nesto bilo da je otisao za Poljsku pa su ga brzo najurili.

To je ta ekipa strucnjaka uglavnom.
  • Crusades
    20.6k
    To je ovaj s Tribine kaj ne... Joža Paušić
  • ElDorado
    8.4k
    više nije jer su sad tamo samo tovari.
  • Omake
    14.3k
    Radeljić prva dva mjeseca bio najgori stoper lige, čovjek izgledao kao što Zlomislić i sada povremeno izgleda, izgubljen u vremenu i prostoru. Dva metra, a jedan od najgorih igrača u zračnim duelima u ligi. Robin ispred Hoxhe je baš debilizam. Jedan igrač Dinama ukupno još veći. Pozo na 6 pred živa Mišića...

Ako se već bira trener čija je ekipa osvojila više no što je trebala, Riera je bolji izbor od Grgurine. Grgurinu drže Čović i Jagušić, nikakve taktike.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.