• Crusades
    20.6k
    Jebi ga, Leon nažalost ne igra u vrijeme kad nam je navjeći rival u bankrotu i financijskim problemima preko 5 godina, Rijeka i Osijek se bore da ostanu u ligi (dobro Osijek se bori), igra se liga 16 ili 12 gdje je više od polovice klubova nekonkurentno i da imamo komotnu situaciju pa da izvršni dopredsjednik može gurati poluproizvode iz svoje agencije pa na njima zarađivati i mažnjavati lovu iz kluba.

Kad shvatite da nije ista situacija u ligi sad i prije 5-10-15 godina i da ne možemo u prvih 11 imat 7 najboljih igrača iz juniora bti će vam lakše i nećete gurat svakog klinca u prvih 11.
  • Papastrumf
    20.7k
    Da poentiramo dalje, a zapravo najvažnije... Koliko iz naše škole a koliko iz njihove? Pa dalje, koliko su ih oni platili a koliko mi?The Undertaker

Da poentiramo dalje, koji je razlog da guraju klince iz škole? Zato što nemaju za germu, ili? Misliš li da nama ne bi igrao Jakirović da nismo tipa mogli dovesti Sergia, Škota ili Galešića? Je li Jakirović bolji od ijednog od njih trojice?
    I kakve su to točno uspjehe polučili ti hajdukovi klinci iz akademije u prvoj ekipi? Naslov, kup, Europa?
  • Krizy
    64.4k
    Dinamo je polusezonu završio kao jesenski prvak po prvi put nakon dvije sezone, u Europskoj ligi se nalazi u zoni ispadanja na 25. mjestu dok je u Kupu ušao u četvrtfinale.

U 13 sezona Lige 10 ovo je četvrti najlošiji bodovni učinak Dinama nakon 18 odigranih kola, samo prošle sezone je upisano više poraza (5 u odnosu na 4 u ovoj polusezoni, a 4 poraza je Dinamo imao u tri sezone Lige 10).

Najveću minutažu su upisali stoperi McKenna i Domínguez te kapetan Mišić.

Najbolji strijelci polusezone su Beljo s 11 golova te Kulenović i Bakrar s po 9 golova.

Što se tiče asistencija na vrhu su Zajc s 6 asistencija te Hoxha i Lisica s po 4 asistencije.

Prvih 11 s najvećom minutažom:

Nevistić - Valinčić, Domínguez, McKenna, Goda - Mišić, Ljubičić, Zajc - Lisica, Beljo, Hoxha

Zamjene:

Filipović - Mikić, Théophile-Catherine, Galešić, Pérez Vinlöf - Bennacer, Villar - Bakrar, Stojković, Vidović - Kulenović

Minutažu su upisali još Pierre-Gabriel, Soldo, Mudražija, Topić i Varela.

Što se tiče pojačanja mnogi su ostavili jako dobar dojam, a neki nisu dobili pravu priliku ili su razočarali.

Stoperi Domínguez i McKenna su potpuno različiti profili igrača, ali se odlično nadopunjuju.
    Fantastični Miha Zajc postao je postao miljenik navijača.

Duo Lisica - Valinčić koji su kupljeni iz Istre su također ugodno iznenadili i pokazali zašto ih je Dinamo htio odmah početkom ljeta.

Bakraru je pronađena nova pozicija i igra najbolji nogomet karijere pa je tako pozvan i u reprezentaciju Alžira, kao i Bennacer koji je stigao na posudbu iz Milana i sve se više diže i pokazuje zašto je igrač Milana.

Beljo je isporučio solidnu brojku golova, ali ostaje dojam da može i mora pokazati više.

Soldo, Topić i Goda su pokazali da zaslužuju minutažu i sigurno da bi mogli dobiti više prilike u drugome dijelu polusezone, pogotovo mladi Soldo i Topić, dok Goda već ima veliku minutažu.

Pérez Vinlöf je moderan lijevi bek i napokon imamo dvije odlične opcije na lijevom boku.

Ljubičić, Villar i Mudražija su pali u hijerarhiji i igraju sve manje, pogotovo razočaravajuće za Villara koji je plaćen tri milijuna eura i definitivno izgleda kao promašaj, unatoč ne tako velikoj minutaži.

lineup-(1).png
  • The Undertaker
    9.4k
    Kod nas upadne Mikić, silom prilika i kao zadnju izbor, pa vidimo da može. Upadne Topić, opet silom prilika i kao zadnji izbor, pa vidimo da može. Gledamo Vrbančića u Osijeku pa vidimo da može.

Summa summarum, odnos kluba prema klincima iz naše škole je katastrofalan i nadam se da će Boban i ekipa to skoro promijeniti. Ako možemo igrati ravnopravno sa Barcelonom, Chelsijem itd... onda nije do škole.
  • NitkoBitan
    34.1k
    Gledamo Vrbančića u Osijeku pa vidimo da može.The Undertaker

Da, moze igrat u zadnjoj ekipi lige ali ne i u Dinamu.
  • The Undertaker
    9.4k
    Je li Jakirović bolji od ijednog od njih trojice?Papastrumf

Ne znamo jer nismo vidili. Kao što ne bi znali ni za Mikića i Topića da nismo, silom prilika, vidili.
  • Dinamo-SB
    876
    Pušite tovarske narative. Ovo je jebeno nevjerojatno.Zagi

Već duže vremena to pišem i objašnjavam,već sam počeo misliti da sam osobno lud. Drago mi je da ima još ljudi koji to uviđaju.

Pa realno Dominguez je mlad i odličan ulov i možda nam je trenutno najveći prodajni potencijal. Ima 20 godina. Malo mi je čudno da se o tome izrazito malo piše. Kao što uvijek tvrdim, treba kritizirat,ali treba i pohvalit što je pozitivno. Mlad igrač,visok prodajni potencijal, može postić visoku cijenu i dobili ga za jeftine novce i normalnu plaću. Sve što se može poželjeti. Nadam se još ulasku u U21 Španjolsku repku. Vjerujem da već sad se ozbiljan novac može na njemu zaraditi.
    Nakon malo kontinuiteta i MPV će također biti vrhunski prodajni potencijal za budućnost.
  • rioda
    12.3k
    Jebi ga, Leon nažalost ne igra u vrijeme kad nam je navjeći rival u bankrotu i financijskim problemima preko 5 godina, Rijeka i Osijek se bore da ostanu u ligi (dobro Osijek se bori), igra se liga 16 ili 12 gdje je više od polovice klubova nekonkurentno i da imamo komotnu situaciju pa da izvršni dopredsjednik može gurati poluproizvode iz svoje agencije pa na njima zarađivati i mažnjavati lovu iz kluba.Crusades

Najveći rival je u financijskim problemima, Osijek se bori da ostane u ligi, Rijeka se sad malo digla, ali je isto bila u donjem domu lige. Jedino što se ne igra liga 12 ili 16. :grin: Problem je samo u nama, Gorica i Lokomotiva na Maksimiru, Vukovar vani, Istra vani, da smo tu umjesto 0 bodova, osvojili barem 4, ako ne i 6, što bi realno trebali, situacija bi bila puno komotnija.
  • Papastrumf
    20.7k

Mikić igra zato što Valinčić i RPG nisu na raspolaganju, a ne zato što je bolji od njih jer sigurno nije.
  • rioda
    12.3k
    Da, moze igrat u zadnjoj ekipi lige ali ne i u Dinamu.NitkoBitan

Možda su zadnji jer je on propustio 8 utakmica. U osam kola s njim 10 bodova, u osam kola bez njega 3 boda.
  • Crusades
    20.6k
    ma dobro, u problemima su i sad al nakon preoblikovanja nisu imali za struju platit ili su igrali u markerima :smile:

A i Rijeka prije Volpi/Mišković ere i sad nisu uspredivi klubovi. Plus još Loksa koja nam je bila trening ekipa. Lako tad gurat svoje proizvode iz škole.
  • The Undertaker
    9.4k
    I kakve su to točno uspjehe polučili ti hajdukovi klinci iz akademije u prvoj ekipi? Naslov, kup, Europa?Papastrumf

Njihov uspjeh je da su, kako sam kažeš, konkurentni ovom Dinamu. Ujedno je to i naš neuspjeh.
  • Dinamo-SB
    876

Ili recimo da nam nisu ukradena 3 boda protiv tovara na Maksimiru i svirano nepostojeće zaleđe protiv Varaždina i mi smo na +6. Tko je očekivao da sa komplet novom momčadi i novim trenerom neće biti oscilacija i grešaka taj ili nije normalan ili namjerno radi negativu.
  • NitkoBitan
    34.1k
    Njihov uspjeh je da su, kako sam kažeš, konkurentni ovom Dinamu.The Undertaker

Uspjeh Kolarica, Ercega, Matica iz VAR sobe...
  • The Undertaker
    9.4k
    Naravno da nije bolji ali je dovoljno dobar da igra HNL i da sa njime osvojimo sve što treba osvojiti. To je ključ. Nisu se Olmo i Gvardiol rodili najbolji već su to postali igrajući.

Mislim, mi damo naše dijete Vrbančiča praktički besplatno a skupo platimo (računam i plaće) Villara, Soldu, Mudražiju, Zajca, Bennacera, Ljubičića, Stojkovića. I onda gledamo kako Vrbančić u Osijeku može i to ništa slabije nego ove naše akvizicije. Nemojte nas zajebavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet