• rioda
    12.3k
    Da je bar samo on u pitanju. Šogor mi tamo živi (navija za Dinamo hvala Bogu), al veli da 90% općine navija za Tovare.Fan

Gluposti. U nijednom mjestu u Međimurju nema ni 50 posto tovara, a kamoli više. A eto, u Strahonincu je i načelnik Dinamovac :cool:

Btw., ovih dana je akcija učlanjenja u Plave u prostorijana lokalnog kluba u Kotoribi...a čiji gazda znam da diše za tugu s juga...tak da, i to je pozitivan pomakZrnTSCHeZ

Također gluposti, ne znam otkud ti to. Ne samo da nije istina, nego je uz sebe učlanio i cijelu obitelj u Dinamo. Akcija je održana danas, 30-ak novih članova, a niz njih je i obnovio članstvo.

Puna dvorana dočekala Futsal Dinamo, bio je Dinamov Plavko, na tomboli oprema i dresovi GNK Dinama, sav prihod ide za Zakladu Nema predaje.
  • Ivan0302
    1.4k
    nemoj lagiti u Bihaću samo Sila nebeska :razz:
  • ZrnTSCHeZ
    1.8k

Očito ne mislimo na istu osobu
  • Niko1986
    5k
    'Dosad se, kažem, nisam htio izlagati nikakvim situacijama jer je tema osjetljiva, pogotovo jer Leon ima sjajnog menadžera koji brine o svemu. Stvari su takve da se u klubu očito ne vjeruje dovoljno ili uopće ne računa na njega, te da se mora naći nekakvo rješenje. Iz kluba su dolazile povratne informacije o tome kako ga cijene, kako će minute i dočekati, ali to su ostala prazna obećanja. Ne možemo dopustiti da igrač s 18 godina grije klupu ili se uopće ne skida, ako je već važan projekt kluba, tako da ćemo, ponavljam, tražiti druga, optimalna rješenja na zimu.'

Jakirović nezadovoljan statusom sina. Nadam se da ćemo ga zadržati.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/jakirovic-razocaran-dinamom-prazna-obecanja-20251222
  • NKDZ86
    6.9k
    pravo je čudo da je mali Mikić dobio toliko prilika pokraj našeg trenera kojemu je svaka tekma finale LP, pa tak i mora igrat ziheraški...
    dečki mogu dobit priliku samo na pripremama nažalost...

problem je kaj onda ide silaznom putanjom jer je već odigrao za prvu momčad dinama, a i prerastao je 2. hnl, stagnirat će ili past, to je sigurno.
    rauba se domingueza i mckennu do ozlijeda, čemu to...

o tempora, o mores...
  • NitkoBitan
    34.1k
    Kakav jazavac.
  • Mali dioničar
    19k
    Ne možemo dopustiti da igrač s 18 godina grije klupu ili se uopće ne skida, ako je već važan projekt kluba, tako da ćemo, ponavljam, tražiti druga, optimalna rješenja na zimu.'Niko1986

Nek igra za Sesvete sezonu, di je problem.
  • Brusa
    3.8k
    zašto? Ima mali 18 godina, naravno da treba igrati, ako će sjediti na klupi to mu je pogubno za karijeru. Samo kod nas valjda igrače od 20ak godina još tretiraju kao juniore. Nema budućnosti sa takovim pristupom .
    Glavno da Varela ima svoje zajamčene minute
  • NitkoBitan
    34.1k
    Bio je trener Dinama, zna trenutnu situaciju. Zasto se kao uvrijedena frajla izlajava po medijima i stvara pritisak na klub?

Nakon 9 komada nek se poklopi po usima iducih 20 godina od sramote. Jos pita suparnickog trenera da zasto nije povukao kocnicu. Mrss
  • NitkoBitan
    34.1k
    Meni je Jakirovic uvijek bio nekako antipatican i jos mu se povrh svega dalo najvise kredita. Uglavnom dajem podrsku trenerima Dinama tko god bio na klupi, ali sam bio jedan od glasnijih koji su zazivali metlu za njega.
  • Brusa
    3.8k
    Brusa Bio je trener Dinama, zna trenutnu situaciju. Zasto se kao uvrijedena frajla izlajava po medijima i stvara pritisak na klub?NitkoBitan

Zato kaj ćemu mali propast ako bude trunuo na klupi , a u godinama je kada treba igrati. A kako mi se čini bili su već neki razgovori u klubu ovo i ono a mali u godinama koje su mu krucijalne za razvoj karijere ne igra. Ako mu mi ne možemo pružiti ono što mu treba, onda naravno da hoće ići dalje. Ja ovo ne vidim kao nikakvo stvaranje pritiska na klub, nego želi čovjek što je najbolje za njegovog sina.

Uvijek je neka trenutna situacija...

Nakon 9 komada nek se poklopi po usima iducih 20 godina od sramote. Jos pita suparnickog trenera da zasto nije povukao kocnicu. MrssNitkoBitan

Ovo nema apsolutno nimalo nikakve veze s ovim...
  • NitkoBitan
    34.1k
    Zato kaj ćemu mali propast ako bude trunuo na klupi , a u godinama je kada treba igrati.Brusa

Ako ce mali karijerno propast jer se ne moze strpit pola godine da zaigra u Dinamu II nek sve ode u k. Onaj Gabriel igrao u Dinamu II pa postao jedan od najboljih stopera na svijetu. Ajde ajde... tko ima kvalitetu uspjet ce.
  • Crni86
    18.5k
    Vjerujem da se Jakiru iznio plan i da je vidio da se taj plan ostvaruje da ne bi nista pricao niti se javljao. Pa i ako dode do promjene plana da se iskomunicira itd.

Sve je stvar dogovora i povjerenja. A to ocito s nase strane sve vise steka s mladim igracima.
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Nije li boban u nekom intervjuu kad su ga pitali smatra li da su juniori tipa mikic i jakir trebali dobiti vise prilike on rekao ne?

Mislim imamo trenera kojem je svaki dan borba da prezivi, kod njega nema dugorocne vizije, onda predsjednik isto ne smatra da su dva najpotentnija trebali dobiti priliku, ok ako im se ne vjeruje nije problem. Cemu onda stalno ova obecanja da ce docekati priliku kada je jasno da nece?

Nama da se ozljede mckenna sergi i galesic iduci bi dan osvanuo clanak da smo zainteresirani za tomislava bozica prije jakira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet