• ElDorado
    8.4k
    Da je ovo europska tekma bilo bi zutih i crvenih
  • Jima
    1k
    Kakav je ovo kr.... Pa ljudi imaju igrača manje, zato su ovi izišli. Ovaj komentator je stvarno neznalica
  • NitkoBitan
    34k
    Bio je u VAR sobi kod famoznih nestanaka struje, i kod tovara i kod nas u Varazdinu. Zanimljivo da su situacije isle njima u korist a nama na stetu.

Mislim vec se proslo to, kakve su sanse da nestane strue bas u VAR sobi a na cijelom stadionu ne? Tehnologija 21. stoljeca...
  • NORTE
    21.7k
    Crveni je tako što je Šego odbio igrati i legao na teren, 6 igrača Hajduka dok je Vukovar imao loptu zaustavlja igru tako što napadaju sudca i unose mu se u facu, i odmah crveni karton.
    I da, famozni Matić je opet u VAR prostorij
    FazeN

Bolesno!
  • NORTE
    21.7k
    Nisam upratio, sta je bilo s tim Maticem VAR sucem? Prvi put cujem za njegaWarrior

Evo sve ti piše ovdje:
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/802492
  • bbb medimurje
    4.8k
    Crveni je tako što je Šego odbio igrati i legao na teren, 6 igrača Hajduka dok je Vukovar imao loptu zaustavlja igru tako što napadaju sudca i unose mu se u facu, i odmah crveni karton.FazeN

POTPIS!
  • Gringo
    633
    Istu stvar su radili igrači Osijeka protiv Gorice kod crvenog kartona Periću..okružili suca i pressing..naravno VAR soba se javlja naknadno i ide crveni Periću...
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Durdov propo ko stari kauc, frizura tu tetovirana podlaktica, igrac losiji nego sa 16.
  • db-izbjeglica
    19.6k
    Generalno igraju brze od nas. Dolaze sa vise igraca u zavrsnicu.Kombinatorika im je bolja i rade manje neforsiranih tehnickih gresaka od nas.DiddyGuela

Na koju foru su onda zabili 10 golova manje?
  • Dinamo-SB
    850
    Velebna izvedba Čabraje,čak i s igračem manje Vukovar stoji ekstremno visoko. Vjerujem da ce naučit lekcije i protiv nas odigrati bunker s fokusom od 200% bez ijednog krivog dodavanja. Golman ce se magicno pretvoriti u prime Buffona. Mi imamo svojih manjkavosti i nismo idealni,ali ovo je smijesno. Trebali smo biti na bar 7,8 bodova prednosti da je ova liga poštena. Kome ovu polusezonu neke stvari nisu jasne onda ne znam. Nema veze. Bit cemo prvaci,ne bojte se.
  • Doktor Kunić
    5.8k
    Meni čak više nema ni smisla komentirati hajduk, suce i suđenje. Treba se pitati zbog čega svi ostali klubovi, igrači a pogotovo treneri šute na ovo? Da nema apsolutno nikakvih reakcija trenera na ovakve odluke. Kad ti znaš da iz kola u kolo se ovakav cirkus dešava i onda sljedeću utakmicu tebe isto dočeka, umjesto da luduješ na klupi razvališ bocu ili stolac i pokupiš crveni ti miran i hladan na klupi, nakon utakmice nikakvih komentara, dapače "hajduk nas je nadigrao". Koliko košta obraz?

A ništa, upregnuti glasnice, stisnuti jajca i doć na svaku utakmicu. Dat do sad neviđenu i nenormalnu podršku našim dečkima, jer sve je u našim rukama. Skupljati materijale o cirkusu, osvojit ovaj odron od prvenstva a na kraju im, nadam se uz pomoć i samog kluba sasuti sve u facu i izbaciti sav njihov prljav veš van. Može li slađe..
  • DiddyGuela
    5k

Na foru manjka individualne kvalitete. Ili ti pak mislis Beljo = Šego?
  • don
    17.5k
    više sam ljut na Bobana i Dinamo nego i na jednog suca.
  • nwankwo646
    987
    Meni osobno su najgore ove Šegine proslave/poze. Idiotski.
  • Hnlovac
    3.9k
    Zato na prvu grešku svaku tekmu ovih pišeš da treba istupit iz lige?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet