• Pacho
    12k
    Koliko je ovo penala i crvenih dosad?

Samo gospodstinu i dalje gurat
  • db-izbjeglica
    19.6k
    Znači svaka, al svaka li-la situacija je u njihovu korist dosuđena. To traje, traje i traje, takvo što je statistički jako, jako teško moguće.
  • fakin
    2.4k
    znači u zadnjih 9 kola hnla 5 crvenih protivnika. nevjerojatno, ovo se ne sjećam da je imala neka momčad otkad pratim nogomet.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Mora se reći da i mi u nekoliko zadnjih utakmica protiv manjih ekipa pokazujemo da možemo isto bez većih problema pobjeđivati.
  • ElDorado
    8.4k
    Ali ovo je opet do vara. A u varu je notorni matić ak se ne varam
  • DiddyGuela
    5k

Generalno igraju brze od nas. Dolaze sa vise igraca u zavrsnicu.Kombinatorika im je bolja i rade manje neforsiranih tehnickih gresaka od nas.

Nama se Loksa jucer nudila sa visoko postavljenom obranom pri rezultatu 1:0 ali smo mi odlucili igrat ko Kilmarnock FC jer nam trener ne zna kak se zove.
  • bbb medimurje
    4.8k
    pitanje je opce zasto se var aktivirao?
    Ivan matic iz osijek u varu koji nas je ove polusezone nekoliko puta pokrao
  • Sajla
    16k
    Cmrečnjak zaslužuje svaku grubu riječ koja mu je upućena na ovom forumu, a i više. Nabijem ga na smog, maglu i dim, hladnoću i mraz, draži su mi milijun puta jer su moji. A ti, Andrija, koji se svojega odričeš, tuđe ni ne zaslužuješ. Gadiš mi se.
  • Orc123
    14.2k
    Cisti prekrasaj i cisti zuti karton....crveni ne moze biti nikako, nije zadnji igrac...problem sto imamo mutavce za suce koji ne znaju kaj je prekrasaj a kaj ne....sad je dosudio crveni samo iz pritiska jer nije mogao dati zuti nakon var intervencije.....

Bolesno losi suci....
  • NerminB
    546
    i kao takvi nisu nam mogli prici golu vise od dva-tri puta na derbiju.. ekipa koju gura kako ko stigne inace bi bili na diobi 3. pozicije
  • Bruh
    1.2k
    loksa je imala sreće da nije 5:0 završilo iako su imali par opasnih napada
  • Keyser Soze
    17.4k
    Andrija Cmrečnjače dabogda ti klinci Padel igrali!
  • NitkoBitan
    34k
    CRVENI Durdovu

Maticu u VAR sobi kaj igras tetris sad?
  • Omake
    14.3k
    Mora bit crveni
  • Salas
    66
    Baš svaka 50-50 situacija se za njih svira,bojim se da ćemo radi toga imati ozbiljnih problema do kraja sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet