• Pacho
    18k
    Koliko je ovo penala i crvenih dosad?

Samo gospodstinu i dalje gurat
  • db-izbjeglica
    20.6k
    Znači svaka, al svaka li-la situacija je u njihovu korist dosuđena. To traje, traje i traje, takvo što je statistički jako, jako teško moguće.
  • fakin
    4.6k
    znači u zadnjih 9 kola hnla 5 crvenih protivnika. nevjerojatno, ovo se ne sjećam da je imala neka momčad otkad pratim nogomet.
  • Keyser Soze
    19.5k
    Mora se reći da i mi u nekoliko zadnjih utakmica protiv manjih ekipa pokazujemo da možemo isto bez većih problema pobjeđivati.
  • ElDorado
    11.3k
    Ali ovo je opet do vara. A u varu je notorni matić ak se ne varam
  • DiddyGuela
    6.1k

Generalno igraju brze od nas. Dolaze sa vise igraca u zavrsnicu.Kombinatorika im je bolja i rade manje neforsiranih tehnickih gresaka od nas.

Nama se Loksa jucer nudila sa visoko postavljenom obranom pri rezultatu 1:0 ali smo mi odlucili igrat ko Kilmarnock FC jer nam trener ne zna kak se zove.
  • bbb medimurje
    5.1k
    pitanje je opce zasto se var aktivirao?
    Ivan matic iz osijek u varu koji nas je ove polusezone nekoliko puta pokrao
  • Sajla
    20.7k
    Cmrečnjak zaslužuje svaku grubu riječ koja mu je upućena na ovom forumu, a i više. Nabijem ga na smog, maglu i dim, hladnoću i mraz, draži su mi milijun puta jer su moji. A ti, Andrija, koji se svojega odričeš, tuđe ni ne zaslužuješ. Gadiš mi se.
  • Orc123
    15.9k
    Cisti prekrasaj i cisti zuti karton....crveni ne moze biti nikako, nije zadnji igrac...problem sto imamo mutavce za suce koji ne znaju kaj je prekrasaj a kaj ne....sad je dosudio crveni samo iz pritiska jer nije mogao dati zuti nakon var intervencije.....

Bolesno losi suci....
  • NerminB
    1.6k
    i kao takvi nisu nam mogli prici golu vise od dva-tri puta na derbiju.. ekipa koju gura kako ko stigne inace bi bili na diobi 3. pozicije
  • Bruh
    1.3k
    loksa je imala sreće da nije 5:0 završilo iako su imali par opasnih napada
  • Keyser Soze
    19.5k
    Andrija Cmrečnjače dabogda ti klinci Padel igrali!
  • NitkoBitan
    36.9k
    CRVENI Durdovu

Maticu u VAR sobi kaj igras tetris sad?
  • Omake
    17.8k
    Mora bit crveni
  • Salas
    90
    Baš svaka 50-50 situacija se za njih svira,bojim se da ćemo radi toga imati ozbiljnih problema do kraja sezone
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.