• NitkoBitan
    34k
    Ne bi me bilo nimalo strah kad bi zavrsili sezonu sa njim na golu :wink:

Posudba Livakovica bez prava otkupa je sve vise dvojbena.
  • BBBaranja
    4.4k
    Svakako palac gore za izvedbe u ovih par utakmica gdje je dobio priliku..
  • gledatelj
    1.1k
    Ako i mi na tribini i pred ekranima imamo neku sigurnost kad je na golu onda je tako i igračima, a to već puno znači.
  • rokikaciga
    8.4k
    Ne bi me bilo nimalo strah kad bi zavrsili sezonu sa njim na golu :wink:NitkoBitan

Vec smo zaboravili kikseve zadnje dvije utakmice prije ove :yikes:

Fila je dobar golman ali nije na razini Dinama. Dinamov prvotimac u najmanju ruku mora kucat na vrata svoje reprezentacije (osim ak se radi o npr Spanjolskoj) a to Fila nije. Livakovic je tri koplja iznad File.
  • NitkoBitan
    34k
    Vec smo zaboravili kikseve zadnje dvije utakmice prije overokikaciga

Koprivnicu mu oprastam s obzirom na kvalitetu terena u tih 5 metara. Betis jbg, falilo komunikacije, ali i dalje cu rade gledat takve riskantne izlete nego da se golman usere na crti. Uglavnom i to se da popravit samo da se stoperi vise usaltaju sa njim, a i takve kvalitetne duge lopte i utrcavanja brzih krila ne bumo gledali od HNL ekipa.

Zato i jesam napisao posudba bez prava otkupa. Livakovic ima smisla na duzi rok i za fer cijenu.
  • veselko tenžera
    6.4k
    Više od 10 godina nismo imali vratara koji zna istrčati i pokupiti loptu bez stresa za ekipu i navijače. Po tome ću ga najviše pamtiti.
  • Fan
    1.8k
    Ma dobro, vjerujem da i oni koji ga najviše hvale da znaju da nam treba jedinica na golu. Fila je meni dokazao da je top drugi golman i čovjek od povjerenja, ono što je nekoć, sad već i davno, i Zagorac bio.
    Želim mu dugogodišnji angažman u Dinamu ako ovako nastavi jer znam da nema straha ako se jedinica i ozlijedi ili dobije crveni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.