• Keyser Soze
    17.4k
    Stvarno je porazno za navijača Dinama da se priča o tome kako se protivnički igrači nekom izmiču, a protiv nas grizu, to je retorika onih dolje već godinama koja proizlazi iz čiste nemoći.

Mi njih danas moramo dobiti, pokosila ih je gripa, nema im Diopa, uglavnom ogromni smo favoriti.
  • Crni86
    18.3k
    Stvarno je porazno za navijača Dinama da se priča o tome kako se protivnički igrači nekom izmičuKeyser Soze

Porazno bi bilo za drustvo da se o tome ne prica.

Al dobro danas je samo €€ bitna. Kako si doso do uspijeha i love je totalno nebitno.

Razlika je da li ce se u tome trazit izlika ili je to motivacija i zapazanje. Za mene to izlika nikad nece bit jer ih mi moramo dobit.

Ak mi danas kiksamo ja sigurno necu rec e a kak protiv tovara niste igrali. Samo cu zazeljet da i sa njima odigraju istu takvu utakmicu iduci put.
  • Keyser Soze
    17.4k
    Njihov poraz protiv tovara je rezultat spleta nesretnih okolnosti i sudačkog masakra, a ne pristupa.
  • Crni86
    18.3k
    je je, kolingeru izrasle rupe na nogama da propusta lopte
  • DiddyGuela
    5k

A Kolinger je inace standard za kvalitetu. Kad kazes Kolinger to ti je kao kad kazes Nesta ili Maldini...tu negdje.
  • Crni86
    18.3k
    bravo majstore, zato je i jelavic sretnije izgledao na 1:2 nego na 1:0
  • M94
    2.3k
    Bobana zbog prehlade neće biti na utakmici Dinama i Lokomotive

Pa se ti druži sa igračima i delegacijom Lokomotive
  • KtcGoat
    2.3k
    Ja osobno ne vjerujem previse u te stvari, mislim da svi oni prvenstveno igraju za sebe
    A to da grizu svi vise protiv Dinama me ne cudi, i ja bi na njihovom mjestu, Dinamo je najveci i najbolji klub i kao takav je svima najveca motivacija da ga skinu.
    Mozda sam naivan s takvim razmisljanjem, ali jebiga hahahaha
  • rokikaciga
    8.4k
    Nije to od Lokse i njihove delegacije :joke:
  • seljak86
    3k
    Ja sam to uvijek shvaćao kao neku polu-zajebanciju.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Službeno : Filipović - Galešić, Dominguez, McKenna, Vinlof, Ljubičić, Mišić, Zajc, Topić, Hoxha i Beljo

Villar ni na klupi
  • Sava Krpa
    749

Nije porazno vec ce nas to koštati kad tad ako se ne reagira na vrijeme. Ne moze me nitko uvjeriti da klubovi koji su srednji ili donji dom nase lige onako igraju protiv nas te nam nemali broj puta uzmu bod ili bodove a tovari koji mogu samo sanjati nas rosret sa njima prolaze kao na treningu. Ne mislim da kolektivno igrači dogovorno to rade ali taktike trenera (tovarskih sluga) te pojedini igrači koji su nekako vezani za njih očigledno prave greske na stetu svoga kluba kada igraju da njima. Na svoje oci gledao.
  • ElDorado
    8.4k
    imam neki blagi feeling da lik mjenja moncad u zadnji cas. I Stojke i Soldo bili su ispred Ljubicica. Sad opet on.
  • Zagi
    13.7k
    Ljubičić opet u prvoj. Jbt Kova, nikad naučiti.
  • Praskaton
    4.8k
    Očekivana postava..Dok je ovaj čovjek tu igrat cemo sa 3 osmice,bez obzira na protivnika
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet