• Efes Pilsen
    14.2k
    Ako ne mozemo krnju Loksu dobit u bilo kojoj postavci onda treba opet promijenit sve na zimu.
  • MM17
    303
    Nije baš bajno niti u Maksimiru sa maglom, a bojim se da će biti sve gore kako će ići prema noći.
  • NitkoBitan
    33.9k
    Ja sam relativno blizu Maksimira i vidljivost je cisto ok.

Mislim da magla treba bit stvarno uzasna da se ne igra. Tko je gledao jucer utakmicu u Varazdinu...
  • Facke
    7.2k

Igrali budu tak kak im bude partnerski klub Hajduk Split naredil.
  • Nolifer
    13.6k

I zato ih treba zgazit bez milosti, pa nek zajedno kmeču...
  • criticus
    5.5k
    Polako se puk pretvara u tovare. Svi igraju samo da bi Dinamu napakostili.

Dajte ljudi malo ozbiljnosti. Nećemo se valjda bunit što neko protiv nas igra da izvuče najbolji rezultat?! Kad počnemo razbijat ekipe svi će počet čistit kartone prije nas i skidat gaće. To je bilo tako godinama i tovari su imali ovu retoriku da nama puštaju. Okanimo se gluposti i gledajmo sebe.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Bit će ovo danas dobro
  • fakin
    2.4k
    Zelim pobjedu danas i novog trenera u zimskoj stanci jer ako nastavimo s ovim riskiramo naslov prvaka, a ako se opet nastavi lose na proljeće nece ga sigurno smjenjivati 2 mjeseca prije kraja prvenstva, ako ga sad ne smijeni.

Index kaze postava za danas:

83139d1c-18a9-480c-b7b5-6225490ef9b5.jpg?width=500
  • Crni86
    18.3k
    Tportal najavljuje desno stojketa, do sad su uvijek bili najblizi prvih 11 u zadnje vrijeme
  • Sajla
    15.9k
    Nećemo se valjda bunit što neko protiv nas igra da izvuče najbolji rezultat?!criticus

nećemo. ali ćemo komentirati kad se Kolinger izmiče lopti ili kad se izvadi Pajača "jer se nije snašao". komentirat ćemo i kad se nakon utakmice protiv nas udari po sucima, a nakon utakmice s nekim drugima suci nisu problem. zato danas nisu u igri samo tri boda i gamadi treba izbušit mrežu da to dobro zapamte.
  • Kepec
    8.2k
    Sve je to u redu i pokazatelj da kada se protiv jednih igra otvoreno zna se da imaju šanse, ne boje se, idu prema naprijed, a kad igraju protiv nas se stisnu, zbiju, udaraju iz kontre i strah ih je otvoriti se. Onog trenutka kada se Lokomotiva, Gorica, Istra i ostali otvore protiv nas i kada počnu igrati bez straha označit će raspad u našoj momčadi, što se i dogodilo ove sezone puno puta nažalost.
  • Crni86
    18.3k
    Nećemo se valjda bunit što neko protiv nas igra da izvuče najbolji rezultat?!criticus

Kad ce isto radit protiv drugih, necemo da.

Nije problem sto se protiv nas ide 100%, problem je sto se drugima skidaju gace. Dao bog da sve ekipe igraju sve utakmice hnl-a kao protiv nas, liga bi nam bila 5 puta bolja.

I bogu fala da ljudi o tome pricaju i komentiraju. Nece nama gorica ili loksa bit krivi ak kiksamo, ali je to evidentni dokaz da su isto mogli koji bod ukrast i svojim prijateljima s juga da su htjeli.

Lokomotivi i gorici zelim najvecu propast. Dva kluba s najodvratnijom pozadinom uz titogradane.

A bas zato od nase ekipe zelim da ih pregaze, preoru teren i nema milosti. Da bude 10:0 na poluvremenu, neka igraju kao da je 0:0 i da im napune mrezu do kraja. Rastavit na proste faktore!
  • Zagreb1992
    2.9k
    Očekujem Dinamo kao protiv Slavena ...i nadam se da Beljo nastavlja kao u zadnjoj tekmi
  • Sava Krpa
    741
    Ubijte tovarske podrepine.
    Pokažite im da kralj ostaje kralj.
    Da nije ni mrtav ni ranjen. I da im sva moguća napaljivanja i svi sudački poguranci nece pomoci kao ni pičkasti nastup i sklanjanje po terenu protiv sestrice sa juga. Iako im je Maksimir ustupljen na korištenje uništite ih toliko da ih bude strah izaci sljedeci put na teren kada budu nekoga docekivali kao domaćini.
    Mi smo Dinamo, mi smo institucija i kao takvi cemo vratiti kantu gdje i pripada.
    Football is coming home.
12345Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal