• Hrc-Vg
    1.2k
    Lik je najbolji stoper u HNL-u, i brutalno će im poboljšati iznošenje lopte…
  • NitkoBitan
    36.9k
    Lik je najbolji stoper u HNL-uHrc-Vg

McKenna i Dominguez igraju padel.
  • Warrior
    102
    Ma ne vjerujem da ce Maresic uopce ici dolje. Zadnji prijelazni je bila sansa, nisu se dogovorili, tamo se sve mijenja u sekundi. On je Garcijina zelja, a ne vidim da mu bas Vucevic zuri u ispunjavanju trazenog, vise gleda kako mu dati nogu. Prije bi se okladio da ce Garcia biti bivsi do ljeta, nego da ce Maresic doci ikad.
  • CastAway1986
    5.7k
    Ako ga potpišu Marešić ce im definitivno biti najbolji stoper ali i da potpisu Van Dijka mi cemo uzeti titulu..
  • badjibadara
    9.7k
    Sprasili su Gonzaleza, jednog od najgorih branica koji su pohodili HNL (pandan Joaquimu Sosi) i vjerojatno otvaraju prostor za Maresica, koji je za ovoga svemirski brod.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Bolji je od Scotta, a mali Sergi ima potencijal biti bolji.
  • Warrior
    102
    ni blizu nije bolji od Scotta. Mislim da nije ni najbolji stoper Istre, a ne lige. Koski je bolji.
  • Hrc-Vg
    1.2k
    svi imamo pravo na mišljenje.
  • din
    1.3k
    Maresic najbolji stoper HNL-a? Frende ja bi se zabrinuo.. Da je najbolji stoper lige bi išao u neku puno jaču ligu od naše, a ne da ide u neki klubic koji ne zna za europu i naslov prvaka 20 god..
  • OsamŠest
    7.6k
    To samo pokazuje kolko je HNL smiješna liga i hrvatski nogomet loš u svim segmentima.Noel

Meni to samo pokazuje koliko su naši treneri sa svojim vezama i vezicama iz igračkih dana daleko iza modernog nogometa, a pogotovo španjolskih trenera.
  • don
    20k
    Bolji je od ScottaHrc-Vg

Bože dragi...

glupo ih je stavljat i u istu ligu, a ne rečenicu.

Marešić je sa 26 godina 2. najbolji stoper Istre. McKenna je u tim godinama igrao u najboljoj ligi na svitu, Premijer Ligi.
  • OsamŠest
    7.6k
    Premijer Ligidon

Ma ak je tebi BiH liga najbolja liga svijeta, onda fakat..
  • mrgud
    792
    Marešić i Scott su različiti stoperi.Marešić je bolji u iznošenju i izgradnji igre,Scott je bolji u skoku,duelu i postavljanju.Sve ovisi kaj ti treba,i kaj trener više preferira.Mi imamo odličnu kombinaciju stopera i ne bi nikada mjenjao Scotta za Marešića a uostalom imamo već takav tip stopera u Galešiću koji je bolji za klasu
  • Mr Anderson
    19.5k
    Ja sam mislio da se čovjek sprda kad je napisao da je Marešić najbolji stoper lige, a on ozbiljan. Kakav Marešić, bože dragi.
    Inače, ovaj Riera sa slabijom ekipom ima bolje rezultate od razvikanog Garcie.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.