• Hrc-Vg
    1.1k
    Lik je najbolji stoper u HNL-u, i brutalno će im poboljšati iznošenje lopte…
  • NitkoBitan
    33.9k
    Lik je najbolji stoper u HNL-uHrc-Vg

McKenna i Dominguez igraju padel.
  • Warrior
    60
    Ma ne vjerujem da ce Maresic uopce ici dolje. Zadnji prijelazni je bila sansa, nisu se dogovorili, tamo se sve mijenja u sekundi. On je Garcijina zelja, a ne vidim da mu bas Vucevic zuri u ispunjavanju trazenog, vise gleda kako mu dati nogu. Prije bi se okladio da ce Garcia biti bivsi do ljeta, nego da ce Maresic doci ikad.
  • CastAway1986
    4.7k
    Ako ga potpišu Marešić ce im definitivno biti najbolji stoper ali i da potpisu Van Dijka mi cemo uzeti titulu..
  • badjibadara
    8.2k
    Sprasili su Gonzaleza, jednog od najgorih branica koji su pohodili HNL (pandan Joaquimu Sosi) i vjerojatno otvaraju prostor za Maresica, koji je za ovoga svemirski brod.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    Bolji je od Scotta, a mali Sergi ima potencijal biti bolji.
  • Warrior
    60
    ni blizu nije bolji od Scotta. Mislim da nije ni najbolji stoper Istre, a ne lige. Koski je bolji.
  • Hrc-Vg
    1.1k
    svi imamo pravo na mišljenje.
  • din
    1.1k
    Maresic najbolji stoper HNL-a? Frende ja bi se zabrinuo.. Da je najbolji stoper lige bi išao u neku puno jaču ligu od naše, a ne da ide u neki klubic koji ne zna za europu i naslov prvaka 20 god..
  • OsamŠest
    6.4k
    To samo pokazuje kolko je HNL smiješna liga i hrvatski nogomet loš u svim segmentima.Noel

Meni to samo pokazuje koliko su naši treneri sa svojim vezama i vezicama iz igračkih dana daleko iza modernog nogometa, a pogotovo španjolskih trenera.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet