• rakurs
    2.2k
    Kaj mislite, čita li Lesi Zonu? Ne preporučam nikome, ja sam samo preletio članak i došao ovdje da civilizirano smradu poručim da mi je drago kaj ga peče, kaj je povrijeđen i kaj će ga se zauvijek pamtiti kao poslušnu kujicu. Nadam se da čitaš Lesi, prije desetak godina si šutio kao zadnja pička, a sad si se digao na zadnje noge jer je skupština ostala zatvorena. Nadam se da nema pristup Maksimiru, ni on ni svi koji na takav maliciozan način pričaju o Dinamu, a kakti se prave kao veliki dinamovci. Fuj, kakav smrad, nadam se da ga nikad u životu neću sresti.
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Jel se javljaju borci za pošteni, bolji Dinamo...Još se čeka Antolić i Blažičko i onda je to to.

unnamed-(1).jpg

Gemini je zajebancija...Ne da prave osobe, ali dajte malo truda i pogodite tko su likovi u ovoj karikaturi. Još treba detalje doraditi (da nema mene bi trebalo ići iznad murjaka, a ovo iznad njegove bulje ne znam koji je kurac, ali nitko nije ni znao koji je kurac Krešimiru kad je počeo trabunjali gluposti o sebi), ali mislim da ima nešto u ovom.
  • Navijač Dinama
    11.2k
    zato stari kaj smo fest purgeri na vek bili.
  • austrijanac
    8.8k
    Sve osim nevidljivi.

A prema nekima smo kao klub i predobri jer im uopće dopuštamo dolaske na stadion.

Oni prema navijačima nisu bili toliko darežljivi.
  • masacusec
    6.9k
    Parafrizirat ću jednog klošara u odijelu: "Neka si oni sada osnuju svoju crnu listu".
  • Filip85
    1.3k
    Što je rekao Zorku ?
  • FelceAzzurro
    1.1k

Dragi Alene, ako si providan, ne znači kako si nevidljiv.

Lp
  • marcio amoroso
    47.7k
    Lesički nije Dinamo niti će biti ikada. Obrisano par zadnjih upisa i odgovora na iste. Već nekoliko puta smo objašnjavali da ne želimo prostakluk na forumu.
  • Chempers
    1.1k

Glup si, i to ne malo.
  • Mali Zeus
    20.1k
    ↪Mali Zeus Što je rekao Zorku ?Filip85

Zašto toliko ne voli Bobana.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Lesički ako čitaš samo da ti poručim da ne zastupaš mene kao člana i nemaš pravo govoriti u moje ime. Tko si ti da pričaš o ljudima koji žive dinamo i kojima je dinamo sve, radije se ti, prasac jedan ljigavi, drži žderanja i cuganja po domjencima u čemu si stručnjak. Tebi je samo bed kaj više nisi blizu izvora, kaj su te odjebali i kaj ti ne sjeda više lova od kluba. Jebe se tebi za dinamo. Napisao bih još par stvari al nije za internet.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet