• rakurs
    2.1k
    Kaj mislite, čita li Lesi Zonu? Ne preporučam nikome, ja sam samo preletio članak i došao ovdje da civilizirano smradu poručim da mi je drago kaj ga peče, kaj je povrijeđen i kaj će ga se zauvijek pamtiti kao poslušnu kujicu. Nadam se da čitaš Lesi, prije desetak godina si šutio kao zadnja pička, a sad si se digao na zadnje noge jer je skupština ostala zatvorena. Nadam se da nema pristup Maksimiru, ni on ni svi koji na takav maliciozan način pričaju o Dinamu, a kakti se prave kao veliki dinamovci. Fuj, kakav smrad, nadam se da ga nikad u životu neću sresti.
  • Dr Hofmann
    4.4k
    Jel se javljaju borci za pošteni, bolji Dinamo...Još se čeka Antolić i Blažičko i onda je to to.

unnamed-(1).jpg

Gemini je zajebancija...Ne da prave osobe, ali dajte malo truda i pogodite tko su likovi u ovoj karikaturi. Još treba detalje doraditi (da nema mene bi trebalo ići iznad murjaka, a ovo iznad njegove bulje ne znam koji je kurac, ali nitko nije ni znao koji je kurac Krešimiru kad je počeo trabunjali gluposti o sebi), ali mislim da ima nešto u ovom.
  • Navijač Dinama
    11.1k
    zato stari kaj smo fest purgeri na vek bili.
  • Klenx
    9.9k
    Lesički je tek običan štakorčić koji se u počecima motao oko prodemokratskih i AntiZM inicijativa, da bi na prvi poziv i miris love brže-bolje pretrčao pod skute klupskog okupatora, glumeći da je sve savršeno u redu.

Onda je, gle čuda, opet otkrio da ipak nešto ne štima i krenuo prosipati žuč tek nakon što ga je jedan visoko rangirani funkcioner torpedirao iz kluba zbog petljanja s njegovom mladom djevojkom, također zaposlenicom kluba.
    Alene, tvoje štakorsko skvičanje iz rupice tvog ureda u Germanijaku pjesma je za naše uši.
    Jer ti i tebi slični dinamovci niste.
    A u Dinamo se više nikad nećete vratiti.

Tako da možeš trovati i cviliti do penzije. Samo to ti i ostaje.
  • Droljo
    23.6k

Blažičko je prase :lol:
  • Marktwain
    1k
    Mamić, Blažičko, Antolić, Lesički.
  • C@ptain Koons
    337
    visoko rangirani funkcioner torpedirao iz kluba zbog petljanja s njegovom mladom djevojkom, također zaposlenicom klubaKlenx

Pandur ga je torpedirao ili?
  • Klenx
    9.9k
    Pandur ga je torpedirao ili?C@ptain Koons

Naš Lessi je bio nestašan pa umakao gdje nije smio.
  • Chempers
    1.1k
    Čime se vi bavite, no comment. Ujedinjeni protiv nevidljivih neprijatelja.
  • Papastrumf
    20.5k
    Čime se vi bavite, no comment. Ujedinjeni protiv nevidljivih neprijatelja.Chempers

Nevidljivi neprijatelji? Ajde.
  • austrijanac
    8.8k
    Sve osim nevidljivi.

A prema nekima smo kao klub i predobri jer im uopće dopuštamo dolaske na stadion.

Oni prema navijačima nisu bili toliko darežljivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet