• fakin
    2.3k
    Onog dana kad stadion dobije uporabnu dozvolu Dinamo mora iducu utakmicu igrati na njemu
  • pešća
    796
    Kakav je - naš je. Pored "živog" Maksimira nikad ne bih igrao na drugom stadionu, pogotovo ne nekom koji je sličan stotinama drugih u Europi.
    https://www.facebook.com/share/v/1A6MoLitXM/
  • fakin
    2.3k
    Ja bi kao privremeni stadion definitivno radije dolazio na novi, uređeni stadion s tribinama do terena i krovom, nego na derutnu rusevinu. Ali različiti smo
  • pešća
    796
    Pa normalno da moramo preselit na Kranjču, ali čemu forsiranje ako se priča oko rušenja i gradnje novog stadiona oduži? Vjerojatno bismo bili prvi takav slučaj u svijetu da doslovno bježimo sa NAŠEG povijesno značajnog stadiona.

Ta navala i nabrijavanje zbog tribina do terena i krova nad glavom ako potraje jednu punu sezonu. Eto Slavoncima Pampasa pa zjapi prazan, prazniji i od Gradskog vrta.
  • fakin
    2.3k
    Zato što rusenje stadiona i izgradnja novog Maksimira nikako ne ovisi o tome gdje mi igramo nakon sto se izgradi Kranjca
  • Bosskovitz
    19.9k
    Vjerojatno bismo bili prvi takav slučaj u svijetu da doslovno bježimo sa NAŠEG povijesno značajnog stadiona.pešća

Vjerojatno bismo bili i prvi takav slučaj u svijetu da igramo na derutnom stadionu bez krova, potencijalno opasnom po život i djelomično narušene statike zbog potresa, s tribinama desecima metara od terena i uvjetima nedostojnima stoljeća kojeg je četvrtina već prošla - dok u gradu imamo ganz novi, moderni, sigurni stadion s tribinama blizu terena, krovom i svim uvjetima, napravljen upravo zato da bismo na njemu igrali utakmice dok se naš glavni stadion ruši, a potom na njegovom mjestu gradi novi.
  • Tom Hanks
    4.5k
    Eto Slavoncima Pampasa pa zjapi prazan, prazniji i od Gradskog vrtapešća

Baš si našao uspoređivati Osijek koji ima navijače samo u Osijeku i Dinamo iz svih krajeva Hrvatske + inozemstvo
  • Hnlovac
    3.9k
    I uz sve to nam je ovogodisnji prosjek tek 2,5x veći od Osijekovog na Gradskom Vrtu
  • dinamo u srcu
    2.5k
    Kranjča sigurno neće zjapit prazna jer bbb imaju puno i Dinamo ima puno veću jezgru navijaĉa. Dinamo ima uspjeh, konstatno dobre rezultate koji će dovodi trenutne navijače na stadion, ali i nove koje će zavoljet klub.

Tvrdim da Dinamo ima najveću jezgru navijača u Hrvatskoj. Zbog borbe sa Mamićem se to uništilo, ali uz zdrav odnos kluba i navijača sada i dobre i odlične rezultate u hnl i u europi, klub će svake godine imat sve više i više.

Uz krov i kvalitetne sadržaje oko stadiona, bit će stadion pun 90% utakmica.
  • mali M
    9.2k
    ako si slušao Naukovića na članskom danu mogao si čuti da ti dobro dečki govore. Nema čekanja.. Buraz naš problem je što smo odrasli na toj posranoj romantici od stadiona na kišama i vjetrovima i maltranjima pa smo se emotivno vezali za taj stadion, ali nema apsolutno nikakvog argumenta da kraj lijepog novog stadiona igramo i dalje na derutnom maksu..
    Mi doslovno imamo Stockholmski sindrom na Maksimirski stadion... prošli na njemu upale bubrega od hladnoće od pendreka od protjerivanja od omalovažavanja i sad mislimo da to mora tako ostati.. Doslovno kao da ti na kući propada krov, vlaga je na svim zidovima, wc-i su zaštopani, grijanje ne radi, plin je ugašen, al tamo si se rodio pa ne želiš obnoviti tu kuću, jer bi se morao privremeno "besplatno" preseliti u unajmljeni stan.. pa makar ti već i djeca patila u toj tvojoj ruševini..
  • fakin
    2.3k
    Mislim, naravno da cemo svi suzu pustiti kad krene rusenje Maksimira, ali moramo s njega sto prije otici, cim se napravi Kranjca iduci vikend moramo biti tamo. Barca ove sezone je pokazala da se moze u ligi prvaka igrati na dva stadiona ligaska faza tako da ni Europu nece biti problem odmah prebaciti na Kranjcu.
  • The Undertaker
    9.3k
    Idem na Maksimir duže nego većina vas pa ću plakati od sreće kad ga sruše. Ovako nefunkcionalan i ružan stadion treba svijećom tražiti.
  • scooniepenn
    6k

Apsolutno se slažem. Na istoku sam bio redovito od početka ovog stoljeća do zatvaranja. Sad sam na zapadu i koliko god volim Maksimir u mojim srednjim godinama jedva čekam preseliti na nogometno zdanje dostojno čovjeka.
  • shameless86
    1.3k
    naravno da se nece suza pustit za nakupinu betona,nego sjecanje na godine veselja, tuge..na mladost svoju ostavljenu tamo na tribinama..dok su drugi karali po nocnim klubovima i zasprehavali malicke,mi smo vikende provodili po gostovanjima i maxu..definitivno ce me oko srca stegnut na prvu eksploziju ili kako ce ga vec rušiti :cry:
  • jedan u nizu
    16.7k
    Stadion se izvodi kao jedinstvena cjelina i ne mogu se ugradivati sjedalice koje spadaju u zavrsne radove dok nije zavrsena ugradnja najbitnijih dijelova sto su armiranobetonski elementi.

Njihova ugradnja spada pod teske radove buduci da ukljucuje uporabu dizalica, betoniranje, armiranje, ... Za sve strojeve koji su potrebni za te radove potrebno je osigurati prostor za rad, isto tako i put za kretanje radnika. Sjedalice se tako mogu ostetiti i uprljati te smetati radnicima.
    Goncalo Santos

Iako sjedalice jesu zavrsetak gradnje, ali ne treba se cekati zavrsetak AB konstrukcije da bi se krenulo na druge radove.
    Sigurno ce se gradnje sjeverne tribine nastaviti i prije postavljanja kroja. Uredivat ce se prostori ispod tribina, pripremati instalacije, sanitarni cvorovi i sve ostalo sto ne spada pod betonsku i krovnu instalaciju.

81548463-0-image-a-22_1708545161839.jpg

GetFile.ashx?id=250065

maxresdefault.jpg

vj0rtqudeqxe1.png

5128ab18-9c6d-4592-a3ad-611181cebc40_medium.jpeg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image