• NB86
    16k
    To bi trebalo bit to jel ? Belgiji treba iskljucivo pobjeda ?
  • marcio amoroso
    39.9k
    Igraj Bosno :strong:
  • Bosna86
    12k
    A dobro, nije da ih je stavio devet. Ima ih pet, kao i nasih.Infinity

Ahahaha ma po mojim mjerilima je to puno previše jer nemam nekih osjećaja za hrv. reprezentaciju ... Ja hrv reprezentaciju pratim samo radi naših igrača...
  • Infinity
    17.4k
    Ahahaha ma po mojim mjerilima je to puno previše jer nemam nekih osjećaja za hrv. reprezentaciju ... Ja hrv reprezentaciju pratim samo radi naših igrača...Bosna86

Ma razumijem, al podnosim sve dok je barem X :rofl:

Inace, sva tri strijelca za BiH igraju ligu Srbije :gasp:
  • NB86
    16k
    Da cini mi se da bas dosta srba igra u ovoj u21 bih
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Da, Belgija treba dobit
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Ne kuzim filozofiju ovu, igramo kao bitnu tekmu a stavi ekipu u zadnju liniju koje nikad zajedno nije igrala. Portugal sa druge strane protivnik.
  • Infinity
    17.4k
    Da cini mi se da bas dosta srba igra u ovoj u21 bihNino Bule

Uvijek su te omladinske prilicno multi-kulti i onda se to promijeni kad se dodje do seniora, mada sve vise i vise Srba igra i za A selekciju.
  • Infinity
    17.4k
    Ne kuzim filozofiju ovu, igramo kao bitnu tekmu a stavi ekipu u zadnju liniju koje nikad zajedno nije igrala. Portugal sa druge strane.BBB Sibenik

Meni je Dalic davno prestao biti jasan, pa mi ovo cak djeluje kao nesto ocekivano.
  • Bosna86
    12k
    Postava je skro ok, samo eto trebalo je još i Caktasa ugurati, a i mali Vusko bi bio bolji u izlogu od Skorica
  • BBB Sibenik
    5.3k
    Mogla bi biti punionica Poljuda bojim se..
  • NB86
    16k
    Belgija 3 2,

Sto se tice nase postave ne kuzim ko tog skorica gura. Jel to neki osjecki lobij ?
  • Papastrumf
    14.3k
    Bilo bi stvarno steta da ova reprezentacija nije otisla na Euro. Jako dobra momcad, koja igra jako dobar nogomet.
    Jbg, imali su malo peha i malo krivog izbornika na pocetku, ali zasluzili su da odu na prvenstvo.
    Ukoliko budu kompletni tamo, svasta je moguce.
  • NB86
    16k
    Da, puno su mi drazi u21 nego a reprezentacija.
  • puxigadjurdja
    2.1k
    Ovaj poljudski travnjak je veća sramota od maksimirskog stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.