• Dinamo-SB
    1.4k
    Stoji ali je bio i sinonim za neprofesionalnost dok je bio u dinamu. A to je nama jedino bitno.Zagi

3 puta prvak s Dinamom, 2 osvojena HR kupa i najbolji strijelac sezone 08/09.
    Otišao u transferu za 7 milijuna. Izbacio Ajax u Europi.

Potpisujem ovakvu neprofesionalnost Matkovica da se slično povijest ponovi kao njegovom sugrađaninu.
  • rokikaciga
    17.3k
    Zagovarao sam ga prije par mjeseci u polusali, Takehiro Tomiyasu potpisao sa Ajaxom besplatno, do ljeta 2026
  • Sajla
    23k
    na samo pola godine?
  • rokikaciga
    17.3k
    Da. Barem tako kaze gospon Fabrizio
  • Kumerle
    3.4k

Jakir ne može do ljeta dovoditi igrače tako da nije ono na što pucaš haha
  • Jurki
    27.6k
    no reći ću da bi s cifrom vrlo lako pokrili JagušićaFazeN

Za nas odlicna stvar. Jaga ide na desno krilo, Bakrar nek se zajebava s Beljom oko statusa prvog napadaca i to je to.
    Povleci eventualno nekog od klinaca u prvi sastav.
  • BBB Sibenik
    6.6k
    šta nije on AMF neka desetka prirodna pozicija
  • Sajla
    23k
    i kaj vele navijači Ajaxa, jesu sretni kaj služe kao rehabilitacijski centar za spašavanje karijere jednog Japanca ili to važi samo za dinamovce i Alžirce?
  • rokikaciga
    17.3k
    Iskreno nemam pojma, ali nije los potez Ajaxa jer ak se vrati kak treba to je obrambeni od 20ak milja eura lagano.
  • Sajla
    23k
    vrijedi 20mil ali slobodan je potpisati s bilo kime 1.7.2026. a da Ajax nema od toga ni centa?
    Ajaxu se to isplati, ali dinamu se ne isplati dovoditi Bennacera ili Livakovića, samo me zanima kako neki gledaju na to :wink:
  • rokikaciga
    17.3k
    Ma slazem se ja 1/1 s tobom. Tko kaze da Tomiyasu nece potpisat na 5 godina ak sve prode kak spada i Ajax bude dobar prema njemu a ovaj je normalan covjek? Al neki to ne kuze...
  • jedan u nizu
    19.1k
    Ziher ne znate starog od Matkovića nego samo frendove?OsamŠest

Jel vrijedi sta ako mu znam staru?
  • ElDorado
    13.5k
    ne može bar strica. Mislim lik se okačio na mene kao da sam ja to nesto izmislio a tu je bar 5-6 ljudi jos prije godinu dana pisalo o tome, a pisalo se i na portalima da mu trening bas nije drag. Mene osobno bas briga jel nekog to smeta ili ne, nemam niti ja s tim problem. Znam jedino da lik nije gotov igrac i da su mnogi ozbiljniji analiticari pricali kak je greska kaj ga se gura u krilo kad je jos Mierez bio tamo cini mi se.
    Moj post bio je prije svega u smjeru da gomilamo napadace, a da smo na krilima kvalitetom u deficitu. Pa se moze diskutirati….
  • ElDorado
    13.5k
    Toplo se nadam da je ovo za Valinčića glupost
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.