• Fatos Beqiraj
    598
    A nek mali kocka i izlazi 19 mu je god, sve dok na terenu je dobar nije strasno. Odrast ce i on
  • Mr Anderson
    15.7k
    Malo smo selo. Zvone ili Dabac okrenu 3 broja i saznaju sve kaj bi nas zanimalo u 10 minuta.
    Oko toga bar ne brinem.
    Zagi

Ma normalno. Najbolje da dečko od 19 godina ne bude izlazio iz kuće. Ak je istina da je Boban zainteresiran za Matkovića oda je sigurno ga i provjerio za razliku od tvoraca tračeva na forumu.
  • OsamŠest
    6.4k
    Ziher ne znate starog od Matkovića nego samo frendove?
  • Goncalo Santos
    2.8k
    Ak je istina da je Boban zainteresiran za Matkovića oda je sigurno ga i provjerioMr Anderson

A boban je sta, vise bice koje se spustilo medu nas kmetove ili sta? Je li provjerio i villara koji je placen 3 mil pa je frajla, je li belju provjerio koji isto ima svojih musica?

Nemam nista protiv da se pogrijesi, ljudi smo, ali odrasli ljudi koji se vode logikom ako je bobanu dobar tko smo mi da sumnjamo i da propitkujemo ista...

I sta se palite na ove price insajdera ako im ne vjerujete? Fino ignoriras i briga te, a ne svaki put istjerivanje pravde jer neko ne zeli poslat imenom prezimenom i oibom od koga je nesto cuo.

Ako ste vec moralne vertikale i iznad tih plitkih tracanja i insajdera onda ignorirajte to, a lik se tu nakaci eldoradu na komentar i ne pusta ga. Ne vjerujes, ok super, nemoj.
  • ElDorado
    8.3k
    Inače ne znam jeste ulovili to ali to frajla je i parafraza na del Fraile jer je i to dio Villarovog prezimena. Znači više ko neka zajebancija valjda.
  • Mr Anderson
    15.7k
    O čemu ti pričaš? S kim se ti svađaš?
  • Dinamo-SB
    834
    Malo je za reći da se od Matkovića napravila priča da je sklon kocki i noćnom životu. Mali ima 19 godina, bio je ozlijeđen i prvi put u životu je nakon toga valjda živio u skladu svojih godina i osjetio mladost.Ništa pretjerano i ništa nenormalno. Ja sam iz SB kao odakle je i Matković i mogu tvrditi da su to teške gluposti što se piše. Pisao sam već da dolazi iz stvarno okej obitelji. Mali je najnormlaniji dečko za svoje godine. Da li je on za Dinamo? Ne znam,iako bi ja osobno to volio kao lik iz SB,ali to je moje presubjektivno mišljenje. Što se tiče problematičnih momaka - bolje da se onda ne zna i ne piše kakav je Mandzukic bio u tim godinama pa je napravio karijeru kakvu je napravio te je sinonim za profesionalan pristup čak i nakon završetka karijere.
  • mikser
    43

Potpisujem, top dečko i sportaš.
    Jedino mislim da za njega puno bolje odgovara tranzicijski nogomet, neznam kako bi igrao na bunkere s kojim se Dinamo često susreče
  • rokikaciga
    8.2k
    Decki, Zvone za dvije minute sazna je li mali Matkovic "kockar i pijanac" ili je to bio izlazak s deckika dok je bio ozljeden sto nije problem. Jebote da se potrudim saznam i ja za sat vremena :lol: I pitajte Zvonu je li ikad izasao van dok je bio profi sportas, a danas se razvlaci klince jer tu i tamo odu u izlazak (tko zna je li uopce cugao) ili u McDonalds sa mamom.
  • Zagi
    13.7k
    bolje da se onda ne zna i ne piše kakav je Mandzukic bio u tim godinama pa je napravio karijeru kakvu je napravio te je sinonim za profesionalan pristup čak i nakon završetka karijere.Dinamo-SB
    Stoji ali je bio i sinonim za neprofesionalnost dok je bio u dinamu. A to je nama jedino bitno.
    Kako je odlaskom Magathu i ostatkom karijere napredovao, dinamu ni iz džepa ni u džep.
  • FelceAzzurro
    1.1k

Nece biti nista ako mali posoli koji put oko nule ili izađe sa društvom na litar litar. Samo nek se drži dalje od voćkica.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Njemu to na terenu nisi vidio sto je najbitnije.
  • Zagi
    13.7k
    A ne nisi.
  • FazeN
    4.7k
    Nastavno na temu Jagušić.
    Nešto novo,

Želimo ga, dat ćemo ponudu, ali samo jednu jedinu, i to će bit stavljeno na znanje Škegri i Belupu, hoće ili neće, nema igrica koje igraju ovih dana kroz medije, podcaste i kupljene članke.
    Horvata također ne prodajemo sigurno.
    Jaga će ponudu imati na zimu od nas na stolu, spremni smo na jedan jedini kompromis, a to je da može ostati u Belupu do ljeta na posudbi, iako bi ga dovodili odmah, ali to bi ispregovarali ako treba i ako je to baš nužan uvjet da dođe.
    Ukoliko prihvati super želimo ga top za nas,
    Ukoliko ne, sretno mu dalje gdje god da odluči ići.

Također neću letjeti pred rudu dok ne bude konkretnijih koraka, ali imamo ponudu za Kulenovića, ime kluba i cifru ću zasad zadržati za sebe, no reći ću da bi s cifrom vrlo lako pokrili Jagušića.
  • rokikaciga
    8.2k
    ime kluba i cifru ću zasad zadržati za sebeFazeN

Samo ti, Jakir i Zvone znate o kome se radi :razz: :razz:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.