• NitkoBitan
    33.8k
    Patnje mladog generacijskog talenta.prefontaine

> Patnje mladog Werthera
  • OsamŠest
    6.4k
    Ja priznajem samo mladog gospara..
  • Droljo
    23.4k
    Mladi luk
  • KtcGoat
    2.3k
    Mlada janjetina
  • NORTE
    21.6k
    Često puta čujemo da se u vrijeme dinamove dominacije "kralo za dinamo", a evo krađe penala usred borbe za titulu 2009. s REŽIMSKI privatiziranim Hajdugom u koji je upumpan državni novac da ih se spasi gašenja kluba.

Izglasan je zakon samo kako bi se njih spasilo i državnim novcem približilo dominantnom dinamu.
    Par mjeseci kasnije ispali su od Žiline.

Penalčina nam je oduzeta, izvučena van nakon intervencije pomoćnog suca.
    Kod rezultata 1:0 za Cibaliju u 52. minuti.

Nakon 23 kola dinamo je imao 2 boda MANJE od režimskog Hajduga, a ovo je bilo 24. kolo.
  • vlatkomarkovic
    2.5k

Sto se tiče ove situacija, ja sam se neki dan izjasnio da u košarci navijam za Cibonu. Ovaj članak je jako maliociozno pisan. Što se tiče odluke kluba, ja podržavam koju god odluku su donijeli ili će donijeti. S jedne strane Dinamo ne smije biti oštećen i to što se traži je legalno i normalno. S druge strane, ako se stavi u kontekst toga da se radi o prijateljskom klubu i ljudi koji su radili tu pozajmicu opet bi razumio odluku i da se odrekne Dinamo kamata. Realno vrlo nezahvalna pozicija i podržavam upravu za bilokoju opciju.
  • vjeko1701
    21.5k
    A realno, koristi se odluka o suradnji sa KK Dinamom kako bi se napravio PR pritisak da se oproste kamate. Sve upakirano u neku zavjeru da se želi gurati KK Dinamo ispred Cibone. Neki će nasjesti, neki neće.
  • Peškaman
    8.4k
    Zašto bi Dinamo opraštao bilo kome išta,kada nešto treba Dinamo je prekrasan,epiteta milijun,puna im usta Dinama.
  • Marley
    5.3k
    Mrzim patetiku!NitkoBitan

giphy.gif
  • marcio amoroso
    47.7k
    Villar ti odlaziZagi

Tko kaže?
  • OsamŠest
    6.4k
    Tko kaže?marcio amoroso

Onda trener ide? :joke:
  • Praskaton
    4.8k
    Kažem ja.Zagi

Vaha jesi to ti?
  • Zagi
    13.7k
    Jasno! Glavom i bradom.
  • Zagreb1992
    2.9k

jer Cibona ima već rezerviran novac koji će platiti Dinamu, kao i Mesičeku ili KSZ-

kad se nepotrebno digne buka ...Novci za sve to se ima i platit će se što je i sam TP napisao ..Ovo je više referiranje na KSZ i igrice koje se događaju ..Naravno u ZG u košarci su jedino Cibona i Cedevita klubovi od gradskog značaja ..Dinamo i Dubrava to nisu, a npr oba kluba žele da budu poravnati u tome sa Cibonom .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet