• Efes Pilsen
    14.2k
    Kako ce ih proci kad ide na Africki kup?
  • hardek
    7.8k
    A u pm. Sad si me deprimiro :lol:
  • Zagi
    13.7k
    nadam se da se nece pojavljivati vise oni koji pokusavaju osporiti njegovu klasu.Fatos Beqiraj

Evo me. Niti jednom riječju nisam osporavao njegovu klasu , već fizičku formu.

Još uvijek ne vidim gdje sam u krivu. Podigao se nešto prije Afričkog kupa i odmah je bolji.
  • ElDorado
    8.3k
    Danas je bio puno bolji jer je igrao šesticu i imao puno vise prostora
  • lukaoj
    85
    Mozda bas bude suprotno. Ovisi o ishodu. Sjetimo se one sezone kad je Salah dominirao prvi dio sezone i onda izgubio finale africkog kupa i bio los ostatak sezone. Mislim Bennacer je dosao kod nas prije svega da se vrati u formu za africki kup nacija, zbilja je pitanje koliko ce njega bit briga za HNL nakon tog turnira. Ja se nadam da ce igrati jos bolje drugo dio sezone, ali uopce me ne bi cudilo da drugi dio sezone bude ofrlje.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Jer ga SP na ljeto uopce ne tangira. Sve je podredio materinoj kuzini na Africkom kupu nacija.
  • Jaro
    11.4k
    bolje za njega da ne prilazi pripreme s nasim strucljacima - moze bit samo gori…
  • Jurki
    20.9k
    s ovim se ne slazem niti malo.
    Bennaceru je itekak u interesu odigrati dobro proljece jer mu bu to viza za povratak u Milan.
  • rakurs
    2.1k

Pa čovjek valjda planira ići na SP i u cilju mu je biti dobar na proljeće. Sigurno nije došao samo zbog Afričke lige nacija, SP je ipak level up.
  • Blueshadow86
    4.7k
    Melem za oči kako on igra. Šta bi tek bilo da nema 5-10 kg viška... :snicker:
  • lukaoj
    85
    skroz sam zaboravil da je SP na ljeto hahahahha
  • Fatos Beqiraj
    598
    Ljudi pricaju koda njemu sa Africkim kupom zavrsava karijera i to je to. Pa spremit ce se za to i onda ode lovit lavove u afriku.

Lik ima 28 god, ima jos 7 8 sezona nogometa na visokoj razini, sigurno mu nece past motivacija moze samo narast da na ljeto nadje dobar klub
  • Droljo
    23.4k
    Nek on ostane kod nas i sljedeću sezonu...
  • Crni86
    18.2k
    pa iskreno onih 5 milijuna eura koji se spominju za jagusica bi rade investirao u otkup benija

Zadnje dvije partije su bas ono sta ocekujes od igraca njegove reputacije. Ovo danas je bila doktorska dizertacija. A vidis da se i opustio napokon, po reakciji, slavlju pa i objavama nakon tekme

Ja sam ga medu prvima kritizirao, ali ove zadnje dve tekme su mi zacepile gubicu. I drago mi je zbog toga
  • Fatos Beqiraj
    598
    Samo da prodjemo u EL, pa da se pokaze u europi, onda bi mogli pricati o nekoj preprodaji
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.