• Droljo
    23.4k
    Prvi korak je napravljen sa time da je on tu. Možda se igraču svidi život u Zagrebu i igranje u dinamu. Neki ljudi radije izaberu borbu za titule, ligu prvaka nego ganjat sedmo mjesto u ligama petice. Nikad se ne zna. Imamo i mi neke adute u toj priči. Nek bude ono pravo dinamovo proljeće i kad krene lijepo vrijeme sve nekako živne a Hrvatska je valjda naj ljepša zemlja na svijetu....
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Nemamo više niti EL/LP kao aduta u rukavu nego ćemo tek vidjet kaj naganjamo 15.7., a u Ligama petice 7-8 klub je isto u europi tako da jako teško, pogotovo jer sad već ganja zadnji ugovor, nema 2 godine za "gubljenje" kod nas. Isto tako koliko god da je klasa zadnji vezni nije pozicija gdje se isplati potrošiti većinu transfer budžeta
  • Droljo
    23.4k
    pogotovo jer sad već ganja zadnji ugovor, nema 2 godine za "gubljenje" kod nasTvrdica McTvrdi

Kak znaš?
  • mikser
    42
    Bennacer je mašina.
    Koliki moraš biti antitalent (Kova i ekipa) da ne prepoznaš jučer idealnu priliku i zamjeniš Bennacera u recimo 85.minuti - sigurno bi dobio ovacije od BBB-a, a takve stavari takvim igračima puno znače za danju motivaciju. E moj Kova.
  • NitkoBitan
    33.8k
    Od BBB sigurno nece dobit ovacije, mozda od simpatizera.
  • Masto
    551
    Zašto bi dobivao ovacije za nesto sto se od njega očekuje
  • Droljo
    23.4k
    Stanite malo. Ovacije znače pljeskanje pri izlasku iz igre? I koji povik bravo? Zašto to igrač dinama nebi dobio nakon dobre partije?
    Možda sam ja lud....
  • ElDorado
    8.3k
    zašto?

Inače lik je htio ići u Qatar ili negdje tak da sumnjam da su mu ambicije nešto izuzetne.
  • mikser
    42
    E jebig sad i ovacije i ne ovacije.
    Mislio sam da dobije pljeskanje s tribine koje bi mu nešto značilo.
    Mi kao klub teško možemo parirati europski ekipama u uvjetim gdje treniraju i igraju, kvaliteti lige i slično, ali u jednome smo u samom vrhu, a to su BBB i svakom imponira da bude prihvačen i ima podršku BBB-a.
  • Efes Pilsen
    14.2k

Da ne pretjerujes malo? Nije on dosao iz Kotoribe da mu je ovo sve wau. Igrao je pred ultrasima Milana i Marseillea.
    Ja ne vjerujem da se njemu ostaje ako mu se placa prepolovi, a mi ga bez toga ne mozemo platit. Mi smo u situaciji ponovne izgradnje momcadi i u takvoj situaciji uzimas kvalitetu vise da ti pomogne dostic ciljeve. Njemu je dobro ispalo jer se vratio u reprezentaciju.
    Nije mi realno da ostane, ali i jedna sezona gdje ti takav igrac zavrsi zadovoljan suradnjom znaci puno za buduca popunjavanja kadra isto kao sto ti Olmo znaci za mlade igrace.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.