• The Octopus
    498
    Autoritativno, mangupski, fakninski, s mudima, Dinamovski!
    Jebat cemo majku svima
  • Orc123
    14.4k
    Jedva cekam vidjeti Livija među vratnicama jer mi pol tih golova ne bi primili da je on tu!
  • T90d
    2.5k
    Valjda neće odigrati 2.poluvrijeme klasično izgubljeno, kao da se njih 11 prvi put sastalo na terenu.
  • Gringo
    654
    aha nisam skužio,mislio sam da mu je ispod noge prošla da je nije dirao
  • Jurki
    21.4k
    Ma to smo odigrali super jer ja nisam otisel na utakmicu. :rofl:

Ne trebate se zahvaljivati. :joke:
  • Oluja
    5.9k
    Nakon primljenog gola htio sam svašta napisati i da jesam pojeo bih veliko govno. Svaka čast dečkima na pristupu i reakciji nakon primljenog gola. Ovo je Dinamo kakav želim gledati. Dinamo koji melje i ne posustaje.
  • NKDZ86
    7.1k
    Svaka čast dečki, tako se igra za dinamov dres!
  • DiddyGuela
    5.1k
    Ovo je nekakav standard koji Dinamo mora drzati u hnlu. Ne mozes svaku dobit niti ce uvijek sve ulaziti u gol ali gard i energija iz prvih 45 minuta bi trebao biti standard.
  • Mr Anderson
    16.2k
    Vidjelo se od početka da je pristup dobar, čak ni jeftino primljen gol nije nas previše poremetio. Kad uđeš pošteno u tekmu, onda ti i lopta vrati pa zabiješ i ramenom.
    Držat ovako još nekih 15 minuta pa onda malo rotirati. Dati priliku Jakiru ako je Scott bolestan, Soldu umjesto Mišića...
  • crophantom
    2.7k
    Sad moramo vidjeti jel moguće da u drugom poluvremenu ne izgledamo grozno ili ide klasično 2. Nakon odličnog prvog
  • Navijač Dinama
    11.3k
    Sve dobro i na nivou. Želja,htjenje, gard, igra. Samo da nam protiv Lokse ne budu već viđene muke Gospodnje.

Iduće poluvrijeme nadam se da vidimo Soldu, Topića Kukena, Jakirovica.
  • Zagi
    13.9k
    Iduću tekmu nema Bennacera i Bakrara.
    Daj bar 30 minuta Topiću i Villaru. Soldo nek odmori Mišića.

Soldo-Villar-Zajc
  • Dino
    5k
    Samo se nadam da cemo se konacno psihopatski iziviti nad ovima da se ostatak lige malo ukenja
  • Filip 91
    2.1k
    Kaže komentator na Maxsportu 'neprepoznatljiv Slaven', a to što je Dinamo odlično odigrao je u drugom planu...
  • javolimtebejako
    3.8k
    lijepo nam je slaven skinija gace

bravo ekipa i bravo treneru sto je mikica izvadio van jer bi crveni skupio 1/1
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.