• Tvrdica McTvrdi
    5.1k

Super bi bilo, ali naravno da ništa od toga. 10 godina slušam da moramo otkazat Netflix zbog woke gluposti i svake godine imaju rekordnu zaradu. Jednostavno ne možeš ljude skupit za bojkot u dovoljnoj mjeri.
  • NORTE
    24.6k
    Super bi bilo, ali naravno da ništa od toga. 10 godina slušam da moramo otkazat Netflix zbog woke gluposti i svake godine imaju rekordnu zaradu. Jednostavno ne možeš ljude skupit za bojkot u dovoljnoj mjeri.Tvrdica McTvrdi

Možeš!
    Samo je potreban otvoren poziv navijačima svih ostalih klubova na bojkot i promjenu operatera.
    Ja sam već nagovorio nekoliko ljudi da raskinu ili ne prelaze na telekom.
  • MarK
    1.5k
    ovaj dolje desno je kup 7 kaštela, a ovaj iznad su dobili na balote u prugovu
  • Benito
    1.5k
    Kaže Jelavić da mu je drugi gol najmanji problem u svemu hahahah vrh
  • luftwaffe
    761
    Ako ovo sve ne može motivirati naše manekene onda nismo zaslužiti naslov nikada
  • Filip85
    1.3k
    Meni ističe u veljači, nema teorije da produžujem, za Dinamo ću se snaći preko streamova, a za NHL kupim paket koji gledam preko plejke... Svako je*anje u mozak ima svoje granice...
  • eol12
    940
    Znam ds je momčad koja primi 4 gola protiv Varaždina u jednom poluvremenu nakon vodstva 2:0 smiješna, međutim sad hladne glave moram još ovo napisati, pa jebote ti izjaviš poslije kao trener da ti Pajac bio los i da ga zato vadiš, čovjek radio probleme naprijed, iza čvrst, da bi u drugom poluvremenu stavio trajkovskog i antolica, dva veterana, momčad ti je totalno raspadnuta nakon toga u veznom redu, nemoj me jebat, do toga ti si apsolutno ravnopravan protivnik
  • tp1997
    2.8k
    Bobane, reagiraj…Klenx

Hoće kurac. Da je mislio reagirati, odavno bismo imali trenera.

Ali jebiga.
  • krvaveoči
    73
    Ja sam za kaznu Mikiću,kako si može dozvolit da Rebiću dozvoli da mu izađe iz džepa..
  • MarK
    1.5k
    Ovaj rebić izgleda kao Oscar Pistorious dok radi bicikl. Osjetio sam susramlje gledajući sažetak. Panj
  • Jurki
    25.5k
    Da sam neutralni promatrac nogometa, nakon ove lakrdije u reziji Benkovackog pizduna i cigana te Kvar sobe.. bome bi prestal gledati nogomet.

Jebi se Kusticu, hadezenjarski pederu i ono francusko cigansko govno Layec skupa sa gore spomenutim i Tovaricem.
  • Praskaton
    6k
    Da sam neutralni promatrac nogometaJurki

To u hrv ne postoji.Mi ili oni.Nesto malo Rijeka i Osijek.
    Trenutno oni vladaju na svim poljima osim onog nogometnog.A mi šutimo i uzdamo se da ćemo bit duplo bolji od njih
  • Crni86
    21.9k
    Ljudima su suci u zadnje dve tekme ugrabili 3 boda…..
  • Gringo
    898
    Nema više čuđenja ovakve stvari će se događati iz kola u kolo. Ne vjerujem da bi se nešto promjenilo i da Boban javno reagira.

Sudci, Layec, Kustić, ZNS..očekujte klizeće startove iz svih smjerova.
  • znajdatevolimja
    2.1k
    Ne bih o politici, ali ima jedna stranka koja je povezana s ovime. Zanimljivo kako plavi podržavaju bijele.

Ničija nije gorila do zore pa neće ni vaša bando hdzovska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.