• Ijayi Atiemwen
    6.5k
    Nigerija koja je nekada bila peta na svijetu, danas ima napadača Istre 1961 u reprezentaciji. E, ovo se zove downfall.
  • prefontaine
    11.4k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili Gorici — Omake

Iako bi mi bilo drago da druga liga ima reprezentativan stadion kakvog se ne bi postidjeli ni mnogi ugledni klubovi, neka Eseka u prvoj ligi, ako ništa zbog dobrih Slavonaca. Divni su to ljudi, a i Osijek je prelijep grad.

Za Goricu kao klub nemam niti jednu jedinu lijepu riječ.
  • lukaoj
    353
    Gorica. Jebiga, ne volim Osijek, ali bar imaju kakav takva fan base. Za Goricu navijaju 3 osobe. Mrzim takve klubove u prvoj ligi. Godinama navijam da Loksa ispadne upravo iz tog razloga. Nogomet se igra zbog navijaca. Zato bih najvise volio da udje Cibalia u prvu ligu.
  • seljak86
    3.2k
    Navijam za ispadanje Osijeka čisto jer bi bilo smješno :lol: :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Osijekovo ispadanje bi definitivno bila velika priča, Gorica je postala tako odvratan klub da bi trebala u stečaj, ali realnost je da će Vukovar i to komotno. Prije ili kasnije će Osijek uc u seriju gdje će uzet 10 bodova u 4 utakmice i skočit, a Gorica isto sad imat gazdu koji će valjda par igrača dovest, nije preuzeo klub da ispadne odmah.
  • lukaoj
    353
    bas sam razmisljao jucer, jel bi to s obzirom na kvalitetu kadra i ostatka lige bila najjaca ekipa koja je ikad ispala u drugu ligu? Ne racunam Juventus koji je izbacen i takve primjere.
  • Ivdzo11
    11.1k
    Silić - Hodak, Gonzalez, Mlačić, Hrgović - Sigur, Guillamon - Bamba, Almena, Rebić - Šego.
  • prefontaine
    11.4k
    najjaca ekipa koja je ikad ispala u drugu ligu — lukaoj

Ako je ispala u drugu ligu onda definitivno nije jaka. A ako misliš na reputaciju, veličinu samog kluba, osvojene trofeje...ispadali su mnogi veliki klubovi.

Leeds, Aston Villa, Newcastle, Schalke, HSV, Hertha, Sevilla...
  • lukaoj
    353
    mislim na cistu kvalitetu kadra. Recimo Leicester 2023. Meni prva ekipa koja pada na pamet.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Danas seka pobjeđuje novog bracu.
  • fatalerror
    99
    Danas zbog magle VAR izvan funkcije.
  • vjeko1701
    30.2k
    Rekao bi Vejić - sasvim slučajno, jel. Al ne igra Dinamo.
  • Sibirski plavac
    10.2k
    Koji bi to urnebes i kmekluk bio da im ga Pajač metne, a da mu brat sudi.

Srećom po magarad, dobri i "perspektivni" Erceg im sudi.
  • don
    22.6k
    od utorka za zapad prodano 587 karata. Očekiva san puno više
  • NitkoBitan
    39.9k
    od utorka za zapad prodano 587 karata. Očekiva san puno više — don

images-26.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.