• Mr Anderson
    15.6k
    Odličan Vukovar, nisu se povukli nakon prvog gola, nego nastavili napadati. Možda smo mi bez razloga podcjenjivali Čabraju kao kandidata za klupu Dinama.
  • Zagi
    13.5k
    Vukovar +3 u odnosu na šarane.
  • Omake
    14k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili Gorici, ali lagano naginjem Gorici
  • ElDorado
    8.2k
    Uvijek Gorica
  • vjeko1701
    21.3k
    Gorica bez razmišljanja.

Al jbt, postoji realna šansa da Osijek završi polusezonu na zadnjem mjestu sa 3 ili više boda zaostatka.
  • Jurki
    20.9k
    ali lagano naginjem GoriciOmake

Bio bi to lijep prizor da Carevic kmeči i place na kraju sezone kad ispadnu.
    Ne mogu tog cigana tovarskog vidjet ni nacrtanog.
  • KtcGoat
    2.3k
    Osijek ipak sto se mene tice
  • FazeN
    4.5k
    Gregurina: "Siguran sam da ćemo zadržati Jagu sad na zimu do ljeta"
    Jagušić: "Ja i moj menadžer smo rekli jasno DA, da ostajemo do ljeta"
  • krvaveoči
    1
    Šafica nam je počeo gostovat po podcastima i studijima,malo je sad prizemljen.
    Nadam se da će ista sudbina stiči Gregurinu i Jagušića..
  • miro
    8.1k
    to ne znači da nemre potpisat ugovor s nama ili Bayerom i ostat do ljeta
  • NitkoBitan
    33.7k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili GoriciOmake

Pa oni su nam nedavno odbili prodat Miereza jer su nas smatrali rivalima, konkurencijom! A da ne govorim o toksicnom razmisljanju njihove baze o Dinamu i njihovim navijacima.

Gorica kao Gorica, nece ni Carevic tamo trajat vjecno.
  • NORTE
    21.5k
    Teško da će Osijek ispast, imaju i prijelazni rok, a tu je i Hns da pomogne da klub s daleko najboljom infrastrukturom i tradicijom ostane u ligi, ali sve je moguće naravno.

Radije bih čak da ispadne Loksa nego Gorica.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Osijeku ili Gorici, ali lagano naginjem GoriciOmake

Nek ispadne Gorica. Iako su Osijekovi navijači smradovi. Osijek kao grad i Slavonija su mi top, puno vremena sam proveo tamo.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Stigla je potvrda popisa momčadi za Afrički kup nacija, barem kada je Nigerija u pitanju, a na njemu se našlo jedno HNL ime. Riječ je o Salimu Lawalu Fagi, koji će konkurirati za vrh napada zajedno s Atalantinim Ademolom Lookmanom i Galatasarayjevim Victorom Osimhenom. Neloše društvo…
  • Kepec
    8.1k
    Tovarić ne sudi ovaj vikend?Mihael2305

Promovirali ga u Europi, od sada može suditi Ligu Prvaka. Zaslužio je nema šta. Njega treba predstavljati u školama kao primjer djeci da nikad u životu ne odustaju jer koliko god loši bili možda će ih život pomaziti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet