• Mulec86
    442
    Mozda se varam, ali mislim da smo pod Biscanom ocajno branili ubacaje. Isto tako dobivali smo golove uredno padom koncentracije u sudackim nadoknadama. S oprostenjem, nadam se,nikad vise. Cijenim ga ko covjeka, ali mislim da nije kapacitet za Dinamo niti ce ikad biti. Klub ima visoku reputaciju i sigurno mozemo privuci veca i kvalitetnija imena koja su dokazana.
  • Efes Pilsen
    14.1k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/igrao-sam-za-hrvatsku-s-bobanom-i-sukerom-zavrsio-sam-karijeru-s-31-godinom/2738749.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_m
    Ispada da nam je rjesenje cijelo vrijeme pod nosom..

Ja samo tvrdim da su naši igrači podtrenirani, a ne pretrenirani.

To je ono "joj, Čabraja, spartanski trener". Pa manje-više svi treninzi se odvijaju s loptom, bez lopte je rijetko, 90 posto treninga je rad s loptom. Traži se određeni intenzitet treniranja i vjerujem da su igrači bolji i kvalitetniji kada prihvate takav način treniranja.

Pa mogu sad reći i u Vukovaru, nakon jednog treninga sam pitao igrače jesu li umorni. Odgovorili su da jesu, ali da su zadovoljni. Ako vidiš da si bolji i kvalitetniji kroz taj trening, onda nema razloga bježati od treninga koji ima intenzitet. Mislim da je stvar intenziteta. Ne znam po čemu tako slovim, ali evo, slovim. Možda zato što je Lokomotiva mogla dobro trčati.
  • Dudu
    2.8k
    Čabraja je realno najbolji trener za nas, ako gledamo u HNL-u. Gregurina možda u budućnosti
  • Infinity
    20.7k
    Majko mila...
  • Fatos Beqiraj
    564
    Cabraja i gregurina i slicni nista nisu drugaciji od kove jakira perkovica i svih ovih koji su bili iz hnl
  • Infinity
    20.7k
    Volio bih vidjeti jednu jako siroku analizu HNL trenera nakon HNL-a. Meni ne pada napamet ni jedno ime za kojim bih zalio jer nije dosao kod nas. Nitko se nije proslavio negdje na razini vecoj od Dinama, eventualno Dalica da spomenemo, ali ni njega ne bih volio gledati u Dinamu, mada mu za reprezentaciju skidam kapu.

Mislim da u Hrvatskoj ima izobilje nogometnog talenta i talentiranih nogometasa koji se kasnije probiju vani. S obzirom da se talenti uspiju oblikovati, sigurno da ima talentirane struke u mladjim uzrastima, ali nitko od tih trenera ne napravi korak naprijed u seniorskom nogometu.

I ako se sutra pojavi neki talentirani trener, netko za ozbiljan klub, mi mu u trenutku dok je neiskusan ne trebamo dati priliku. Dinamo je razvojni klub, klub koji zivi od prodaje igraca, a cijena igraca ovisi jako cesto o nasim rezultatima. Mi nemamo prostora za cekanje i davanje prilika nedokazanim trenerima, pa makar oni bili i talentirani. Mi ne profitiramo od razvoja trenera, nego od razvoja igraca. Nas rezultat ne trpi dok mi razvijamo igraca, ali trpi dok razvijamo trenera kojeg jos nikad nismo razvili.
  • The Undertaker
    9.3k
    Nitko se nije proslavio negdje na razini vecoj od Dinama,Infinity

Ne znam što bi značilo proslavio ali Bilić, Tudor, Leko, Jovičević su trenirali u HNLu pa su nakon toga trenirali i jače klubove od Dinama. Olić je bio kratko trener CSKA.
    Po meni, Bilić bio bio dobar fit za ovaj Dinamo, barem na papiru. Dovoljno dobar za ono što nama treba a dovoljno loš da ga možemo platiti.
  • Fatos Beqiraj
    564
    od ta 4 , 3 ti nebi nikad dosli u dinamo a realno ni mi ih nrbi htjrli jer su tovari.

Jovicevic bi trebao nekad dobit sansu
  • The Undertaker
    9.3k
    To je sve kibi dabi dok ne pitaš i staviš ponudu na stol. Ako je mogao jedan Ivić mogu i oni. Koga bi mi htjeli ili ne htjeli je pitanje za Bobana a ne za nas ovdje.
  • Jurki
    20.9k
    Linoladu je posrala sreca kaj je naslijedio uigran stroj.

Dam si iskopati oko, ako uspije napraviti ekipu od nule.
    Uzmimo primjer danasnjeg Dinama. On nije sposoban od ove ekipe napraviti stroj koji melje.. a nije da bi bas krenul od nule.
    Iz repke je otisla hrpa igraca, ali su ostale glavne poluge (za sad) pa jos to funkcionira kak tak.
  • badjibadara
    8.1k
    Mozda se varam, ali mislim da smo pod Biscanom ocajno branili ubacaje. Isto tako dobivali smo golove uredno padom koncentracije u sudackim nadoknadama. S oprostenjem, nadam se,nikad vise. Cijenim ga ko covjeka, ali mislim da nije kapacitet za Dinamo niti ce ikad biti. Klub ima visoku reputaciju i sigurno mozemo privuci veca i kvalitetnija imena koja su dokazana.Mulec86

Vjerojatno ima istine u svemu sto si napisao, no cinjenica da je instantno poslozio obranu ne moze se osporiti.
    Primili smo pogodak protiv Lokse u Kranjci 08.04., da bi nakon toga dobili Slaven 4:0, remizirali sa Istrom 0:0, dobili Varazdin 2:0, po 0:0 u Splitu i Osijeku, 4:0 protiv Sibenika, i tek na Rujevici ponovo popili pogodak 21.05., ali uzeli tri boda. Sezonu zakljucili pobjedom protiv Gorice 4:1. 18:3 gol razlika u HNL-u u zadnoj cetvrtini sezone je sasvim solidna.

Danas ne zabije samo tko ne predje centar, ali ni to nije nuzno uvjet. Poslije Igora smo dozivjeli nekoliko povijesnih blamaza za anale. Volio bih da sljedeci trener pod broj jedan poslozi obranu, a zatim sve ostalo, bez obzira tko bio.
  • ElDorado
    8.2k
    meni se cini da je oko Biscana puno negativnog sjecanja bez stvarne osnove a ponajvise zbog AEKa.
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Bišćan nam je digo živce svima sa izmjenama i spremom, i onda je bačen vukovima zbog Aek-a. Ali realno nije bilo ultra loš, jedino bi trebao novi stručni stožer. Meni je on opcija JEDINO ako uzme kompletan (ili skoro kompletan) novi stručni stožer.
  • ElDorado
    8.2k
    slažem se. Šta gledamo danas on bi bio druga razina. Ja sam uvjeren da je ovsj roster s pravim trenerom potentniji od ocvalih zvijezda i propalih prinova zadnje dvije godine
  • rokikaciga
    8.1k
    Bacit cu ovdje samo da bacim u eter

Nikica Jelavic sljedeci trener Dinama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.