• Mr Anderson
    19.4k
    Odličan Vukovar, nisu se povukli nakon prvog gola, nego nastavili napadati. Možda smo mi bez razloga podcjenjivali Čabraju kao kandidata za klupu Dinama.
  • Zagi
    17.7k
    Vukovar +3 u odnosu na šarane.
  • Omake
    17.7k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili Gorici, ali lagano naginjem Gorici
  • ElDorado
    11.2k
    Uvijek Gorica
  • vjeko1701
    24.8k
    Gorica bez razmišljanja.

Al jbt, postoji realna šansa da Osijek završi polusezonu na zadnjem mjestu sa 3 ili više boda zaostatka.
  • Jurki
    25.4k
    ali lagano naginjem GoriciOmake

Bio bi to lijep prizor da Carevic kmeči i place na kraju sezone kad ispadnu.
    Ne mogu tog cigana tovarskog vidjet ni nacrtanog.
  • KtcGoat
    5.3k
    Osijek ipak sto se mene tice
  • FazeN
    6.7k
    Gregurina: "Siguran sam da ćemo zadržati Jagu sad na zimu do ljeta"
    Jagušić: "Ja i moj menadžer smo rekli jasno DA, da ostajemo do ljeta"
  • krvaveoči
    73
    Šafica nam je počeo gostovat po podcastima i studijima,malo je sad prizemljen.
    Nadam se da će ista sudbina stiči Gregurinu i Jagušića..
  • miro
    9k
    to ne znači da nemre potpisat ugovor s nama ili Bayerom i ostat do ljeta
  • NitkoBitan
    36.8k
    Teško mi se odlučiti kome bi radije poželio ispadanje Osijeku ili GoriciOmake

Pa oni su nam nedavno odbili prodat Miereza jer su nas smatrali rivalima, konkurencijom! A da ne govorim o toksicnom razmisljanju njihove baze o Dinamu i njihovim navijacima.

Gorica kao Gorica, nece ni Carevic tamo trajat vjecno.
  • NORTE
    24.6k
    Teško da će Osijek ispast, imaju i prijelazni rok, a tu je i Hns da pomogne da klub s daleko najboljom infrastrukturom i tradicijom ostane u ligi, ali sve je moguće naravno.

Radije bih čak da ispadne Loksa nego Gorica.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Osijeku ili Gorici, ali lagano naginjem GoriciOmake

Nek ispadne Gorica. Iako su Osijekovi navijači smradovi. Osijek kao grad i Slavonija su mi top, puno vremena sam proveo tamo.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Stigla je potvrda popisa momčadi za Afrički kup nacija, barem kada je Nigerija u pitanju, a na njemu se našlo jedno HNL ime. Riječ je o Salimu Lawalu Fagi, koji će konkurirati za vrh napada zajedno s Atalantinim Ademolom Lookmanom i Galatasarayjevim Victorom Osimhenom. Neloše društvo…
  • Kepec
    10.1k
    Tovarić ne sudi ovaj vikend?Mihael2305

Promovirali ga u Europi, od sada može suditi Ligu Prvaka. Zaslužio je nema šta. Njega treba predstavljati u školama kao primjer djeci da nikad u životu ne odustaju jer koliko god loši bili možda će ih život pomaziti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.