• Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Klub su redom razvalili Celta Vigo, Lille i Betis, klubovi renomea kakve smo pobjeđivali bez problema proteklih godina, u HNL-u imamo u 16 utakmica 4 poraza i dva remija, znači bodove smo izgubili u skoro 40% odigranih utakmica, ekipa izgleda kao da je netko sinoć na random izvukao 20 stanovnika Zagreba da se jave na maksimirski stadion, a trener nije u 5 mjeseci uspio uigrati momčad i ljudi se tu žale na negativu?

Majke ti, pa kad bi onda trebali biti negativni i kritizirati? Usporedite atmosferu na stadionu na početku sezone i sinoć, pa pola ekipe se jučer počelo rugati nakon trećeg gola, bila je dost kvalitetna zajebancija doduše, ali toliko bijesa prema igračima, treneru i upravi nisam vidio baš jako dugo na stadionu. Da ne govorim o tome da su ljudi počeli izlaziti još na poluvremenu, a i samo 11.000 ljudi na stadionu govori dovoljno o tome što ljudi misle o ovom nogometu koji Dinamo igra ove sezone.
  • Nolifer
    13.6k
    Koji mobing na poslu danas. Neki tovar sav ushićen porazom jučer Dinama išo radit sprdnju oko tog i kad sam mu na glas rekao da kaj se ima sprdat s nama, nek pogleda svoje dvorište prvo i da oni nisu napravili rezultat u zadnjih 20 godina i da su dobili porciju od Fruka i Rijeke, odmah je nastao muk i tišina, pa skoro i plač u uredu s njihove strane i bio je odmah spušten na zemlju...
  • Crni86
    18.1k
    Nisam gledo tekmu jucer, ali vidim dosta veliku frustraciju po upisima…. Sto znaci da smo izgledali kao protiv lilla i celte.

Sam sam napiso u lipnju da ja od ove ekipe ne ocekujem nis u europi po pitanju rezultata i da im je ovo odlicna skola i test za iducu sezonu kad cemo napadat ligu prvaka i da ce tada momcad dostici svoj neki peak.
    E sad… ja sam to zamisljao malo drugacije u europi kad sam to izjavio. Nije problem izgubit, nije problem ispast, ali problem je ako mi nismo ni malo kompetentni tim ekipama i nista se ne popravlja.

Da smo se mi u te tri tekme potukli, da smo imali neku ideju, da smo iz tekme u tekmu pokazali neki napredak - meni bi i ova 3 poraza bila lakse za podnijet.

Moj dojam je da je i Zvone razmisljao slicno kao i ja za europu kad je izjavio da nema neka ocekivanja. Ali da imas igru, da si kompetentan, da suparniku pruzas neki otpor, da napredujes i spremas se za iducu sezonu kad ce biti jos veci izazovi ako udemo u lp.

Nema igre, nema ideje. Pa bemu misa ak smo toliko “slabiji” od suparnika pa daj sparkiraj bus i probaj drzat loptu. Pa malo po malo nadograduj. A mi niti igramo bunker, niti mozemo opasnije zaprijetit, padamo bez ispaljenog metka i bez da se protivnik namuci - a tak los kadar bas nije.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Da ne govorim o tome da su ljudi počeli izlaziti još na poluvremenuMathiasovi Chageri

Iskreno, takvi bolje da nikad više ni ne dođu na stadion. Koji će nam kurac?
  • Filip B
    230
    Pozdrav, ja sam otisao na poluvremenu nakon kaj sam vozio 4h iz Austrije da stignem SAMO zbog utakmice. Slusam prijedloge kako da jos na pristojan nacin naznacim svoje nezadovoljstvo prikazanom nemotivacijom igraca? Necu im jebat mater, necu vrijedati igrace i trenera, necu fuckat, ali ako oni meni mogu figurativno okrenut leda, mogu i ja njima na jednoj utakmici. Ne zivim u ZG/Hrvatskoj, kad mogu dodem na utakmice, putujem zbog njih i na stranu i onda se oni ne pojave na utakmici.

ponavljam pitanje - na koji nacin mogu iskazati nezadovoljstvo prikazanim pristupom igraca?
  • Paggini
    74.5k

Ne dolaziš na utakmicu zbog igrača, nego zbog kluba
  • Filip B
    230
    Zbog kluba sam dosao, zbog igraca (i trenera) otisao..
  • Paggini
    74.5k

Pa sta nisi zbog kluba onda i ostao?
  • Zagi
    13.5k
    Kako bi onda javno iskazao svoje nezadovoljstvo?
  • marcio amoroso
    47.5k
    Ljudi moji dragi nemojte se igrati policajaca, posebno ne moralnih. Svi za svoj novac imaju pravo otići kad žele. Čovjek je otišao, njegovo pravo. Pa jučer se nakon onog povratnog pasa Gode pola zapada ustalo i otišlo.
  • Filip B
    230
    Mozemo sad tri dana tako u krug, za razliku od nekih koji su ostali na tribini vrijedat igrace, srat po treneru, ja sam svoje nezadovoljstvo pokazao odlaskom kao mirnim rjesenjem vlastite frustracije prikazanim.

Pausalne izjave “takvi nam ne trebaju” su krive i na njih sam reagirao. To je cisti gatekeeping. Neki se ispsuju na tribini, neki se ispsuju na forumu, neki stoicki podnose, neki u transu navijaju i okrecu na zajebanciju, neki odu na poluvremenu. Otisli su samnom i ekipa s godisnjim ulaznicama, clanovi (ja prvi) a ne ljudi sa sponzorskim ulaznicama.
  • jakov1
    1.3k
    Celta Vigo, Lille i Betis, klubovi renomea kakve smo pobjeđivali bez problema proteklih godinaMathiasovi Chageri

Mitomanija je ocito zarazna...
  • Zagi
    13.5k
    Nije li upravo Betis bio prva Španjolska momčad koju smo izbacili ikada ?
  • Keyser Soze
    17.3k
    I sam mrzim floskule tipa: "Ovo je veća sramota od onih 9:2 protiv Bayerna " (nije) ili "Ma možemo izgubiti i 10:0 samo da se borimo" (kako možeš izgubit 10:0, a borio si se). Meni uopće nije problem izgubljenih utakmica, pogotovo ne protiv Španjolaca i Francuza koji nam nikad nisu ležali, ali ljudi su nas otresli bez da su se oznojili. Pa nisu valjda toliko bolji da nam utrpaju po 3 gola za poluvrijeme, a mi se moramo nadati da stanu i ne ponižavaju nas, uz to im ne možemo stvoriti ikakvu šansu. Prvo poluvrijeme jučer je podsjetilo na one tmurne dane kad su nas školovali Chernomoretsi ili kad smo slavili prelazak centra protiv Lyona, Seville, Juventusa, baš smo djelovali bespomoćno. I zapravo je jako dobro da navijači reagiraju negativno jer ovo ne smije postati normala i navika nego kao klub trebamo težiti tome da se svatko namuči protiv nas bio to Lille u gostima ili Betis doma.
  • The Octopus
    467
    ne moze me i nece me nitko uvjeriti da je to normalno. Sramota za svakog navijaca je pod broj 1 ne doci na stadion, a onda i otici sa istog. Istina, nitko ti ne brani, ali je sramota. Osobno mi se to neopisivo gadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet