• NORTE
    21.5k
    Imali smo sreću da je tekma bila jučer jer je vrijeme bilo solidno, pogledajte ovu maglu danas, to se vjerojatno ne bi ni odigralo da je danas, a da ne govorimo o doživljaju s tribina da se igralo pa i dignutoj vrhunskoj koreografiji koja se u tom slučaju ni sa zapada ne bi vidjela...
  • Mr Anderson
    15.6k
    ponavljam pitanje - na koji nacin mogu iskazati nezadovoljstvo prikazanim pristupom igraca?Filip B

Frende ne znam kaj da ti kažem. Ja sam vozio 600 km u München, kod 7:2 mi nije bilo ugodno, izgledali smo ko zadnji amateri, svaki napad šansa za gol, palo mi je na pamet da pobjegnem jer sam se bojao dvocifrene brojke u našoj mreži. Ali nisam, jebi ga, to mi je kao da izađeš s terena kad gubiš.
    Možeš nezadovoljstvo igračima i trenerom na puno drugih načina iskazati.
  • Zoran
    369

Slažem se. Najviše seru oni koji nejdeju na utakmice ili nekoliko puta godisnje idu. Tak moj stari, stalno sere, a zadnji put je bio na stadionu prije 25 ljet. I sad bi ja kao trebal njegovo misljenje uvažiti.
    Jucer nitko nije bio zadovoljan, al kaj sad. Navijam za Dinamo, a ne za igeače i zato mi je bilo najdraže kad smo na kraju pjevali” igrači odlaze…. “
  • NKDZ86
    6.8k
    Di je jučer ova megla bila kad ju trebaš, da odgodi bar bruku našeg stručnog štaba i naših zvijezdica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet