• Markelo
    3.6k
    Nama se govorilo i ovdje pisalo da ćemo s promjenom režima napokon prodisat i dići se na jednu višu razinu. Da ćemo okončat sa trenerskim mediokritetima i da ćemo dovodit strana imena koja u CV imaju treniranje europskih klubova u europskim natjecanjima. Naravno da su ti treneri u nekom dijelu karijere morali malo propast da bi dopali kod nas. No, opet su pokazali na većem uzorku( Canavaro nisi taj!!) određeno taktično znanje i prilagodljivost

Šta imamo sada. Trenera Slaven Belupa i mogući povratak Bišćana koji je dobio vrlo brzo otkaz u prvom mandatu i pokazao manjkavosti u svom trenerskom radu. Vrtimo se u krug. Koja je ono fora bila kod tovara, kada trener dobije otkaz stiže Vulić. To se radilo sa Krunom, nemojmo opet isto
  • austrijanac
    8.7k
    Kaj se sekirate kakav Biscan ima javno nastup kad tako i tako bit ce silenzio stampa :lol:
    Hvatamo se na krive stvari…
  • Jurki
    20.9k
    covjek je radio sve isto ko i Cacic prije njega. Isto ko i Kova sad.
    U njegovom rijecniku ne postoji rijec "rotacija".
    Cak ni u rijesenim utakmicama nije mijenjal prije 70.te minute.
    Momcad mu je bila katastrofalno fizicki pripremljena.
    Kazes odlican trener.. pa kak to da onda ni u Katru, SA nije napravil rezultat?
    O uzasnom i negledljivom nogometu da i ne pricam i to u situaciji kad si rijesio prvenstvo matematicki di bi ekipa trebala biti full opustena i razigrana.

Edit: ako zelimo gledati europski konkurentan Dinamo, takav nam treba biti i trener. Ak zelimo biti seljacki klubic, dovedes trenercice kak su Kova i Biscan.
    Nema tu puno filozofije.
  • kariola86
    210
    Meni bi Ćorluka bio zanimljiv. Imao je odličnu igračku karijeru, “zvijezde” iz reprezentacije ga poštuju i ima veliki utjecaj na taktičke odluke tamo – to znam iz prve ruke.

Voli i živi Dinamo i mislim da bismo s njim dugoročno mogli imati dobrog trenera s potencijalom, a naše “zvijezde” bi ga poštovale više nego Kovačevića
  • Jurki
    20.9k
    Čarlija bi ja prvo u drugu ekipu pa da vidimo od cega je sazdan.
    Al da slazem se trener na kojeg bi trebalo pripaziti.
  • kariola86
    210
    Ne vjerujem da bi on to prihvatio. A osim toga, Leko je već čvrsto planiran za tu poziciju zar ne?
  • Brusa
    3.7k
    Boban ovo boban ono. Pa jebemu mater jel boban jedini operativac u tom klubu!?Droljo

Ja mislim da da.

Jel postoji neki tim stručljaka koji zajedno odlučuje o takvim, krucijalnim, pitanjima?Droljo

Ja mislim da ne.

Pa nije zvone mamić valjda u pm.Droljo

Nije.

ak sam on odlučuje u svemu nismo se milimetra pomakli kao klub.Droljo
    Zato smo ga i doveli. Odnosno, demokratski izabrali.
  • rokikaciga
    8.1k
    Leko ce bit trener druge ekipe od sljedece godine.

Dosta vise tih jebenih reciklaza. Ne zelim nikog od bivsih trenera. Daj novu krv. Ili se isprsi za bombu kao sto je Terzic ili izvuci "Guardiolu/Zidanea" iz dzepa
  • Jurki
    20.9k
    nazalost nismo u poziciji za jos jedan eksperiment.
    Ako je izbor Biscan/Čarli, onda Čarli jer od Biscana znamo kaj ocekivati.

Pa nek gori sve.
  • kariola86
    210
    Ja bih radije riskirao/eksperimentirao s Čarlijem nego s Kovačevićem… ipak iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, a ni iskustvo u reprezentaciji kao pomoćni trener ne treba podcjenjivati – pogotovo kad se uzme u obzir kakav utjecaj i status tamo ima. Poznato je da Dalić nije taktički genij
  • Mali Zeus
    20k
    Bišćan kao trener još kako tako iako mu je realno karijera u silaznoj putanji, al one presice njegove di on polumrtav sjedi i priča kao da je pred streljačkim vodom i stalno je prigovarao da nema pojačanja i di su pojačanja. Takve stvari me odbijaju ful. Plus, kaj je netko već rekao, momčad bi energetski pala oko pol sata prije kraja tak da bi jedva stajala, a kamoli trčali.
  • Mali Zeus
    20k
    Ja bih radije riskirao/eksperimentirao s Čarlijem nego s Kovačevićem… ipak iza sebe ima respektabilnu igračku karijeru, a ni iskustvo u reprezentaciji kao pomoćni trener ne treba podcjenjivati – pogotovo kad se uzme u obzir kakav utjecaj i status tamo ima. Poznato je da Dalić nije taktički genijkariola86

To je nešto kao što je Prosinečki bio taktički genije iza Bilića?
  • kariola86
    210
    Buraz pa ne možeš uspoređivati te dvije situacije. Bilić je sam po sebi bio taktički kompetentan, pa mu možda takav profil u stručnom stožeru nije ni trebao kao što treba Daliću.

Ne radi se meni konkretno o Ćorluki, ali mislim da nam treba trener koji, unatoč mladim godinama i malo iskustva, donosi autoritet i stručnu kompetenciju, i s kojim se projekt može graditi na nekoliko godina.

Ovako ćemo opet dovesti nekakvog Bišćana, Jakirovića, Kovačevića 2.0, pa ga na kraju smijeniti jer ne ide, i samo se vrtimo u krug — kao što radimo još od Bjelicinog prvog mandata.
  • Mali Zeus
    20k
    ↪Mali Zeus Buraz pa ne možeš uspoređivati te dvije situacije. Bilić je sam po sebi bio taktički kompetentan, pa mu možda takav profil u stručnom stožeru nije ni trebao kao što treba Daliću.kariola86

Uspoređujem jer je ista takva priča postojala za njih dvojicu kao sad za Ćorluku i Dalića. Može biti da je dobar, čuo sam da je talentiran, al ovo su mi tipične one kafanske priče. Uostalom ni ne znamo koliko bi stručnosti i autoriteta on donio, to je dosta veliki rizik sve skupa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.