• NitkoBitan
    33.7k
    Jesam ja daltonist il je to vise plavkasto :sweat:
  • Marley
    5.3k
    "petrolej" boja. Kombinacija tamnije plave i zelene, s nesto sivog podtona. Zapravo tamnija, zagasita varijanta tirkizne.
  • Chess96
    261
    Mene bojom podsjeća na one ZNE iz adidasove kolekcije.
  • pešća
    751
    Jeftinije od Castorea, a izgleda top.Chess96

Za sve veličine piše "posljednji komadi". I za majicu, trenirku, duksu/vestu. Dobro odrađeno.
  • Mali Zeus
    20k
    Primijetio sam dosta loših recenzija za shopove u Ilici i Areni, što se tiče ljubaznosti prodavača, ažurnosti itd. Dosta kupaca se potužilo na nezainteresiranost prodavača i pišu o kolutanju očima kad treba naći veličinu dresa ili majice, tipkanje na mobitel, ne obraćanje kupcima treba li im što itd. Konkretno, u shopu u Areni više njih je spomenulo neku s napuhanim usnama. :grin:

Najviše kupujem u Ilici, jučer sam bio nakon dugo vremena u shopu na stadionu i nisam primijetio neljubaznost, dapače, prodavačice su bile ljubazne, a tak i u Ilici obično bude, al na ovo bi trebalo obratiti pozornost. Tim više što i jako puno stranaca dolazi u dućane, spremni potrošiti lovu na dinamove artikle.
  • Sajla
    15.6k
    uglavnom idem u Arenu, manje na stadion i još manje u Ilicu. u CC1 istok nisam još ni bio. a vjerojatno ću većinu svojih posjeta preseliti u Z centar jednom kad se otvori, ipak mi je taj najbliži. i nikad nigdje nisam ništa slično negativno primjetio, uvijek su svi ljubazni i od pomoći. kako dok su komunicirali sa mnom, tako i ono što sam primjetio kod drugih kupaca.

dapače, imam baš svježi pozitivni primjer, pa ako netko od odgovornih čita - velike pohvale Armini iz trgovine u Arena Centru, uslužna, ljubazna, proaktivna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.