• Danko
    2.7k
    „Kada smo imali loptu u nogama mi smo imali najviše problema.Krizy

Točno tak sam i ja kad sam igrao nogomet
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Koga točno "nas"?prefontaine

Takvih izjava jer se na ovaj nacin predstavlja klub. Ali da, mozda pogresno napisano s moje istrane, mislio sam u globalu.
  • jedan u nizu
    16.6k
    @Jos-Optimus
    @Mr Anderson

Jos jedna dobro vodena utakmica, jel tako decki?
  • Pacho
    11.7k
    Ladno jos jedna izjava koja je sama po sebi za otkaz:

"Bilo je i tezih poraza na Maksimiru"

I? Sta to znaci? Sve dok nije rekord, ti si zadovoljan? Tamburaju nas u EL kao u najgorim izvedbama u jebenoj Ligi Prvaka, a ovaj nas uvjerava da je sve u redu i da je to normalan proces.

I dobro je @Markelo rekao. Da li itko zna za nekoga tko je pri vrhu neke profesije, a da pritom komunicira na razini kao Kova? I da se ne radi o aktivnostima tipa kako najbolje rascetvoriti svinju ili kako najefikasnije razbacati gnojivo po polju.
  • Krizy
    64.2k
    "Bilo je i tezih poraza na Maksimiru"Pacho

Ne računajući Ligu prvaka, ovo su najteži domaći porazi Dinama u skupinama europskih natjecanja:
    1-5 Salzburg
    0-3 Celta (Kovačević)
    1-3 Betis (Kovačević)
  • Pacho
    11.7k

Znaci nakon 3 domace EL utakmice ima 2/3 najveca domaca poraza u tom natjecanju. Lijepo.
  • Krizy
    64.2k
    Jakirović i Kovačević su uspjeli srušiti brojne negativne rekorde iz Mamićeve ere.
  • Pacho
    11.7k
    Nego, ako mu trebaju jos dva prijelazna roka da bi se nosio s ekipama poput Betisa, kako komentira svoj omjer u HNL-u? Poraze protiv Vukovara, Gorice i Lokonotive?

S jedne strane demoliranja u EL opisuje kao da smo poluamateri koji nemaju sto traziti u takvim utakmicama da bi onda ladno dvije recenice kasnije, ili mozda bolje receno osam sekundi kasnije, jer je taj tok misli i to sto mu izlazi iz usta ionako nemoguce posloziti u recenice, najavio gostovanja u Gorici ili Koprivnici kao da idemo na Camp Nou. Dapace, za ocekivati je da Celta, Lille i Betis nas razguze da bi onda za vikend objasnjavao kako nije moguce biti dominantan cijelo poluvrijeme u HNL-u.

Treba mu vremena, a ne vidi se nikakav napredak. U EL idemo iz razbijanja u razbijanje, ali eto kliknut cemo odjednom preko noci. Vise vjerujem u to da ce Kova savladati hrvatski, engleski i spanjolski jezik nego u to da ce nam igra poceti liciti na nesto.
  • Laki424
    18
    I mene živcira Kak zgledamo i mene j…. kaj izgleda koda nam fale muda.
    Kaj ima gro igrača van ritma i forme,kaj se veselimo klincu od 18 godina da gine na terenu.
    Sve su to “zasluge” trenera,jer jedno jedino pravilo postoji oduvijek kad dolazi do upitnika. Trener je razlog Kak ekipa zgleda,igra,diše i sve ostalo.
    5 mj je tu. U 5 mj ja ne mogu naći neku stvar u našoj igri da se primim za nju i da tupim da ipak nije sve kriv.
    Neznam,razočaran sam s njim,jer zgledamo kaj da smo se skupili ispod zapada i da idemo na aukciju,da igra svako za sebe i da se neko proda.
    Daleko je to od poštivanja kluba,dresa,navijača Itd Itd.
    Neznam evo,jedino me drzi da smo prvi i da je blizu prijelazni rok.
    Sad se bas i ne čudim da je Zvone tak brzo kidnuo iz Milana,snosi istu odgovornost ko i Kova.
  • fakin
    2.3k
    Nije 5 mjeseci nego 6 i pol. 4.6. je kovacevic postao trenerom Dinama
  • prefontaine
    5.6k
    Fino na Predictoru stavim 0:3, očekujući da će nas ljudi riješiti do 60.minute i onda lagano i opušteno privesti utakmicu kraju, i što trener uradi!?! Odjednom se sjeti Galešića. Galešića, koji je zadnjih 7 utakmica, izuzev susreta Kupa, proveo na klupi. I taj isti Galešić zabije gol za 1:3 i sruši mi Predictor. E Kovačeviću, Kovačeviću...
  • Mr Anderson
    15.6k
    Jos jedna dobro vodena utakmica, jel tako decki?jedan u nizu

Jesi sad sretan? Maši repom, dobit ćeš keksić.
  • hardek
    7.7k
    Ja bi samo volio vidjeti Kovin i Bobanov razgovor za posao trenera Dinama na temelju čega je Boban došao do zaključka da je Kova trener za Dinamo.

Pokušavam ovo dokučiti već duže vrijeme ali osim činjenice da bi tu mogao ostati dugo vremena i da vjerovatno nebi imao ambicija ići vani ako bi dobro gurao ja ne vidim apsolutno ništa.
  • Praskaton
    4.8k

Šefe igrat ćemo ofenzivno,napadački...

Boban:Say no more..
  • Jaki991
    568
    Al da ga netko iz kluba ne educira da se ne sramoti sa ovim luzerskim izjavama po x put je za nevjerovat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.