• Pacho
    11.7k
    Nije bilo potrebe za dugim razgovorima i pricama o viziji. Kova je ipak serijski pobjednik.

Na vecerima tombole u dvorani vatrogasnog doma u Pickorovcu Donjem se jos prica o tome kako je nadmudrio favorizirani Pickorovac Gornji i dominirao punih 48.6 minuta uz nevjerojatna i dotad nevidena 4 udarca na gol.

Pokusavaju ga sakriti od novinara vec neko vrijeme, ali u EL nazalost ne mogu
  • mosad
    2.1k
    Svaki novi dan s Mariom Kovačevićem na mjestu trenera Dinama je put u propast
  • Krizy
    64.2k
    Ne računajući Ligu prvaka, ovo su najteži domaći porazi Dinama u europskim natjecanjima od samostalnosti:

1-5 Salzburg (Mamić)
    0-3 Celta (Kovačević)
    0-3 Fulham (Blažević)
    1-3 Betis (Kovačević)

Neg računajući Ligu prvaka, ovo su najteži gostujući porazi Dinama u europskim natjecanjima od samostalnosti:

5-1 Paok (Jakirović)
    4-0 Lille (Kovačević)
    4-0 Tottenham (Ivanković)
    4-1 Sparta (Jakirović)
  • zagrebackidinamo
    73
    Jesmo se uigrali zna li se šta?
  • prefontaine
    5.6k
    Ja bi samo volio vidjeti Kovin i Bobanov razgovor za posao trenera Dinamahardek
    Sve sam uvjereniji da tog razgovora nije niti bilo.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Jesmo se uigrali zna li se šta?zagrebackidinamo

Ne, u procesu smo.
  • Klenx
    9.6k
    Kova je realno u pravu.
    Trebaju nam još dvije doselekcije da bi mogli parirati ekipama ranga Betisa, bar kod kuće.

Prva doselekcija na poziciji trenera.
    Druga na poziciji golmana.
  • ElektricnaInfluencija
    358
    Zanimljivo, Jakirovic se u ovoj statistici pojavljuje dva puta a neki na forumu ga strastveno zazivaju i spominju što mi nikako nema smisla. Ni on ni Kovačević nisu treneri za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.