• kajjaznam
    348
    Jedino gore od igre Dinama je ovaj forum.
    Šugavi mamićevci isplivali sam tak
  • Praskaton
    4.8k
    Sad će na kraju uvesti Bakrara i ZajcaZagreb1992

Ovo je zicer.Vjerovatno mu je u glavi da nije trebao rotirat.
    Samo on ne shvaca da je svejedno koga stavi u momcad kad ne zna stvoriti igru.
  • njurci10
    288
    Fascinantno mi je, da se svi nadaju onako nekako bodu.
    I očekivano je da ćemo izgubiti nažalost, ali količina sranja koje vi ovdje izbacite to je fascinantno.
  • shameless86
    1.2k
    zanima me dal bu zvone gledao 2 pol iz lože,ili je vec negdje na toplom :lol:
  • IceMan
    3.8k
    Točno je najveća stvar koja bi me zanimala sad što je pomoćni trener izjavio.

Nebi pojedinačno, nebi ni sve okrivio trenera, ni Bobana a ni igrače.

Samo je jedna misao - ovo je ispod razine Dinama.
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Opet ćemo počet slaviti svaki zabijeni gol u Europi kao pobjede
  • Facke
    7.1k

Zate koj nisam sposoben.
  • CastAway1986
    4.7k
    Jesu opet krivi senatori?
  • Trnjani
    74
    Jel ima neko link za stream?
  • Droljo
    23.3k
    Nije problem izgubit ali da si sami zabijemo dva gola u prvom poluvremenu to je već previše...
    Bar smo navikli već.
  • Xpert1992
    261
    Betis s pol snage nas ubio. Al neda se Kovacevic, dajte covjeku jos 2, 3 priprema da unisti deckima volju za nogometom skroz do kraja. Nemamo u kadru od 20 igraca jednog u formi osim Hoxhe. Da to nikome nije alarmantno meni ne ide u glavu.

Znaci prije tekme komentiramo da ova ekipa ne bude iskreirala jednu sansu, da to mi na forumu vidimo a cijeli strucni stozer ne. Ne shvacam ja to.

Nezasluzeno gubimo 0:3?? Stari moj, to kaj si ti papcina i slavio bi 0:0 ko da si osvojio ligu prvaka to ne znaci da su ti decki na terenu sretni s tim, a da ne govorim navijaci. Ubio si si igrace i uvjerio ih da smo jedan mali klub koji treba slavit svaki bodic koji pobere. Zato ti i vracaju tak, nitko ne vjeruje u sebe, a bome ni u tebe ko trenera.
  • hardek
    7.7k
    Baš zato sam i ja bio blago optimističan kad sam vidio prvih 11. Ne zato što mislim da će Soldo i Topić dominirati na terenu, nego sam vidio ideju. Malo ćemo zatvoriti prvo poluvrijeme, na mišiće odradit to i u drugom poluvremenu ubacit svježeg Zajca i Bakrara i ubacit u brzinu više. To je trajalo nekih 15 minuta
  • DiddyGuela
    4.9k
    Betis i Lille su realan prikaz snage danasnjeg Dinama.

Kada ti u HNLu ne mozes dominirati protiv kakvih Gorica,Vukovara,Slavena onda je ocekivana kanta i blamiranje u Europi.

Ovo je realnost, sve ostalo su price i opravdanja.
  • kajjaznam
    348
    Nemamo mi ni para ni kvalitete ni snage da možemo držati kontinuitet u Europi. Amen
    Imali smo svojih par sezona di smo dobro izgledali,a sad nam slijedi desetljeće prosječnosti i to je tak.
    Tak će i sa repkom biti.
    A ako vam ne paše, izvolite se kandidirati na izborima za 4 godine ili pišite peticije za referendum da rušite ovu upravu.
    Roster je slab i to svi vide i onda se vi čudite ko pura dreku kad ovako dobimo po lampi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.