• ksapi
    6.6k

Bio sam i ja, pa kaj?
    Kakve to veze ima s Cibonom? Zasto se za nju nije nitko otvoreno borio, te horde ljudi koje su se povezale s njom prijasnjih godina?
    Razumijem ja to sve, ali ne razumijem zasto su svi odustali od tog kluba
  • rioda
    12.2k
    ja sam bio među par stotina najvjernijih na istoku kad smo morali svakih 10 minuta mijenjati sektor i kad nas je bilo max 300fakin

Ovo sam u zadnjih godinu dana pročitao već toliko puta da je nemoguće da nas je tad bilo samo 300 :lol:
  • fakin
    2.2k
    evo ti par utakmica na kojima sam bio:

8675978572_6916188bd8_b.jpg

8675978452_76d1381e3e_b.jpg

8610709338_441bd70298_b.jpg

8238627801_b6e685bd84_b.jpg

na ovu tekmu sam ulazio preko sat vremena:
    13217972605_c6fb9480af_b.jpg

eto tu možeš vidjeti koliko nas je bilo u najtežim razdobljima za klub...
  • The Undertaker
    9.3k
    Sa koje je utakmice prva slika?
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Ne znam di ste vi silni ljubitelji i štovatelji Cibone svih ovih godina za spas kluba, u dvorani?ksapi

Pa odakle ti znaš da ja nisam među desetinama, ok nisam bio na svakoj utakmici, ali odem na određeni broj utakmica u sezoni.

Također ne dijelim pravdu ko za koga treba navijati samo sam osjećao potrebu se izjasniti kao moguće “nepopularno mišljenje” činjenicu da navijam za Cibonu usred današnjeg memoranduma i još sam napisao da je u mojoj knjižici sasvim ok navijati za KK Dinamo umjesto Cibone…. Ne razumijem ovo tvoje….
  • fakin
    2.2k
    Dinamo - Inter 2013.
  • DerHerrKool
    228
    Nama koji smo odrastali uz Cibonu je KK Dinamo možda malo čudan, ali postoji budućnost u kojoj će iza nas doć generacije kojima će bit normalno da imaju Dinamo u više sportova i navijaju za svaki od njih. Čim na ovo pogledaš iz dugoročne perspektive kluba odmah je slika drugačija od one koju vidi svatko od nas. Nas brzo više nebu, a klub će trajat.
  • rioda
    12.2k
    eto tu možeš vidjeti koliko nas je bilo u najtežim razdobljima za klub...fakin

Znam jako dobro jer sam tih godina bio najaktivniji na domaćim i gostujućim utakmicama. Moj komentar nije išao u smjeru jesi li ti bio ili nisi bio, nego da sam u posljednjih godinu, godinu i pol već toliko puta čuo ili pročitao 'da nas je tad bilo 300' da ispada da su svi tad bili aktivni, a sjećam se da je tad bila nemoguća misija nekog nagovoriti da ode na utakmicu.
  • ZGBhoy
    1.8k
    a sjećam se da je tad bila nemoguća misija nekog nagovoriti da ode na utakmicu.rioda

Dosao krajem 2014 iz Njemacke na tekmu protiv Celtica, veli mi krsni kum da na kaj ja trosim lovu, ovdje nitko ne ide na tekme a ja dodem na neku nebitnu tekmu
  • Droljo
    23.3k
    sjećam se da je tad bila nemoguća misija nekog nagovoriti da ode na utakmicu.rioda

Istina. Otišao par puta i izgubio volju skroz nakon pregleda prostate i ulaženja pred kraj poluvremena... Odvratno
  • Jos-Optimus
    8.2k
    Dinamovaca koji su išli na tekme za vrijeme represije je sve više, nešto kao branitelji :lol:
  • Droljo
    23.3k

Ne znam jesi ti mene razumio. Ja sam bio možda dvaput i izgubio volju. Pa spadam u te koji nisu bili na stadionu tada...
  • Jos-Optimus
    8.2k
    ma nije to uopće išlo vas u ovoj raspravi, samo se malo općenito sprdam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention