• mlinchica
    4.5k
    Može li onaj potovarčeni australski klokan biti naknadno kažnjen za valjda 10 min provociranja navijača na zapadnoj tribini, hvatanjem za smokičasto međunožje i hračkanje?
    Postoje li kamere pored klupe prema korneru gdje se zagrijavala gostujuća ekipa? Pa to je moralo biti snimljeno negdje, nekako.
    Blesava sam kaj nisam snimala nego me je izbacio iz takta kao i hrpu ljudi na tribini. Pronađite snimke, netko je možda snimio s tribine i dijelite posvuda.

Postoje li kakvi redari dolje koji su ga mogli i trebali maknuti?
    NETKO tko bi pozvao 4. suca koji je bio valjda 40m udaljen i niti da bi pogledao.
    Majstora su suigrači smirivali u 3 navrata, navaljivao je kao zadnji smrad.

Njegovi su ga u tovarluku pljunuli u sred grada, a u našem gradu, na našem stadionu ne postoji nitko oko terena tko bi ga bar hračnuo u onu ružnu glavu?! Jer s tribine je nemoguće.
    Smeće potovarčeno, fuj!

A o suđenju ću samo reći ovo:
    od kad su toliko narasli pišeki i pikulice da se Dinamu bez jebemti daju žuti kartoni u jednoznamenkastim minutama utakmica, dok se tovarima daje lufta i kada slome klinca?
    Tko im toliko čuva leđa?
    Radi li se ikaj da se sačuva obraz šampiona?
    Ne može se više samo prelaziti preko ovakvih situacija.
  • Xpert1992
    227
    Ja bi volio sjest sa Kolaricem ne bi ga ni napadao ni nis, nego bi ga samo pitao gdje on tocno vidi prekrsaj na toj snimci koji nije vidio tokom igre? Jer ga tamo nije dosudio, odluka na terenu je bila gol za nas. I ti stari moj moras imat jeben dokaz da okrenes tu odluku, a ja to na ovoj snimci ne vidim. Cak i da ti je situacija fifty fifty, a nije, odluka na terenu u tom slucaju mora ostat.
  • reziser
    8k
    Mislim da bi
    @FazeN imao za ovu utakmicu jaaako puno posla da povadi sve situacije koje su išle njima u korist!
    Komisija će naravno gledat poništeni gol, poništeni penal i zaleđe kod gola tovara. i reći će- sve čisto!

vođenje utakmice, kriterij prekršaja, kažnjavanja kartonima. sami stav suca prema igračima je katastrofalan! To kaj je on podijellio brdo kartona (nakon što je Hajduk poveo) ne znači ništa! to je opet išlo njima u korist jer se time krade vrijeme,

Ponavljam, Kolarić više nikad nebi smio suditi ovaj derbi.
    Hoćemo li i dalje biti gospodski klub iz kola u kolo, i šutjeti protiv kriterija koji imamo MI, a koji kriterij imaju ONI...
    . Sve je jasno.
  • Crni86
    17.9k
    Kaj cemo sa sarlijinim postavljanjem perezu vinlofu? Pa ono je na granici crvenog….. Nesportski, grubo, odvratno.

4. sucamlinchica

4. sudac ne reagira dok slusa da trener suparnika naziva majmunom 6,7 puta u utakmici kaj ce na ovo. Nazalost ovo postaje sve odvratnije i odvratnije… i ukoliko cemo biti tiho bit ce jos gore.
  • San Lorenzo
    23.4k

Pa o tome se pričalo na početku sezone kad je procurila audio snimka komunikacije sudaca gdje pričaju kako treba neki faul prikazati iz određenog kuta i tako ga opravdati...mi smo danas pokradeni za +4 na temelju neke 240p zumirane snimke sa 70 metara udaljenosti.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Mislim da je tu Bebek srao jednako kao Kolarić. Takvih faula nije sudio preko 10 a onda nam zbog istog poništi gol. Šarlija u prvom povlači za dres ne sjećam se koga već. I to drži ga par sekundi. Na početku tekme mislim. I on svira samo faul. A po svemu povlačenje za dres sa leđa je karton . On bi već tad visio ,ali po ko zna koji put njima se to ne daje karton. A prva šansa ,daje karton Bennaceru. Nismo isti
  • Mihael2305
    925
    @FazeN mislim da imaš priliku napravit jos jedan video o krađi, ili pogreške Patrika Kolarića. Iz ove tekme imaš bar 7,8 pogrešaka
  • MarK
    1.2k
    Sve suce treba prozvati da se očituju za koga navijaju, odnosno koga simpatiziraju. Odgovor "ne pratim nogomet", "ni za koga", ili isključivo za nekog niželigaša se ne priznaje i automatski si diskvalificiran za dijeljenje pravde. Po tome treba određivati tko sudi, a ne gluposti udaljenost u kilometrima ili prebivalište u drugoj županiji. Tako će smrad Tovarić reći za ajduga ili će nas odabrat pljačkat i dalje pa reć za npr. Slaven ali u tom slučaju se javno odriče smećara crvenih i ako ništa to mi je drago čuti.
  • Crni86
    17.9k
    :rofl:

I onda ce erceg i kolaric rec da navijaju za npr medimurje i eto ih opet sim. Ni jedan taj sustav nece bit savrsen i imat ce prednosti i mana.

Bit je da kad netko sjebe da ga adekvatno kaznis. Slazem se cak s miskovicem da su kazne za suce kad zeznu pre blage. Za ovaovo sudenje kolaricu daj suspenziju 10 tekmi pa da vidis.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    Ma be trebaju nam nikad više suditi ni jedan ni drugi. Idemo kao tovari sad. Pritisak na govna i neka nam daju strane sudcw jer ovo je masakr
  • MarK
    1.2k
    onda će dobit listu prvoligaša i reći tko im je od ponuđenih najdraži. Želim da se javno odreknu jajduka ili priznaju.
  • Crni86
    17.9k
    Najgore je od svega kaj ce u pon izac analiza i bit ce sve okej :rofl:

Mozda jos hajduk bude pokraden za nesto, kao pre duga nadoknada
  • Zg123
    3.1k
    Opet imamo problema s Ivanom Maticem (Osijek) (danasnji AVAR)MateG

AVAR je nebitan, on je tu samo asistent. Bebek je taj koji je donosio odluke
  • Efes Pilsen
    14k
    Ja sam siguran da ce Hajduk sluzbeno biti ostecen u derbiju. Nemam nikakve dileme oko toga.
  • db-izbjeglica
    19.4k
    Mozda jos hajduk bude pokraden za nesto, kao pre duga nadoknadaCrni86

Nek pobacaju još malo baklji u teren, raznoraznim napravama pa nadoknada možda bude manja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.