• T90d
    2.5k
    Još mi dobro igramo za to da imamo igrača manje, pošto tovari igraju sa 12 igrača.
  • San Lorenzo
    23.7k
    Gol je poništen na temelju snimke sa 50 metara udaljenosti, a sudac koji je bio na 5 metara pustio igru...ovo je svinjac, a ne liga.
  • Orc123
    14.3k
    jel se vidlo bolje taj kontakt na hrt? Jel ga uopce bilo
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Goda mi baca na nekog rođaka od Gidre. Gledam cijelu polusezonu odakle mi poznat
  • Jos-Optimus
    8.5k
    budi ponosan, djeca ti igraju izvrsno.

Na stadionu super. Dinamo super, dečki daju sve od sebe i bolji smo, ne mogu tražiti više. Valjda će nas nagraditi. Osim Alžiraca, Mišića i Hoxhe moram spomenuti Belju i Vinlofa, ali svi su dobri, momcadski dominiramo. Kolariću: idi u 3****** materine, smeće jedno
  • hardek
    7.9k
    Gol je poništen na temelju snimke sa 50 metara udaljenosti, a sudac koji je bio na 5 metara pustio igru...ovo je svinjac, a ne liga.San Lorenzo

A snimku je pogledao jednom, iz krivog kuta i nedovoljno zumiranu. Cirkus
  • Heisenberg1986
    429
    Masakrira nas tovaric.

Molim za dan da ga sretnem nekad negdje slucajno, dobit ce takvu samarcinu da se nece ustat pola sata, rado cu platit kaznu i ak treba prenocit u buksi.
  • rioda
    12.4k
    Da se moram kladiti na neki događaj u drugom poluvremenu, bio bi to crveni Bennacera. Ne bih se začudio da ovaj izmisli nešto za drugi žuti
  • Sajla
    16k
    logiram se na poluvremenu da bih to pročitao? Ides ti bobmavi van...
  • BBB Sibenik
    6.3k
    Ružan li je Livaja u pm
  • Praskaton
    4.9k
    Da se moram kladiti na neki događaj u drugom poluvremenu, bio bi to crveni Bennacera. Ne bih se začudio da ovaj izmisli nešto za drugi žutirioda

Malo im je to..ide neka ruka i penal za gubu
  • shameless86
    1.3k
    mene zanima kak je tovaric vidio faul benija na onakvoj snimci? ja sam jedva vidio o koja 2 igraca je riječ, a kamoli neki faul..i kaj nije kao pravilo da ako nema sigurnog dokaza da je faul,gol se ne ponistava?mozda sam ja corav
  • pjetlić
    248
    Dobar Mikic sve u svemu, ko da se pribrao, rutinirano igra
  • rokikaciga
    8.6k
    Pribran je on cijelo vrijeme. Samo je normalno da djecje bolesti nestaju s vremenom. Po meni jedina njegova greska (a da nije krivo dodavanje) je gol protiv Lillea
  • Facke
    7.2k

Sitni neki kontaktic bi ja rekel XD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention