• SAS1987
    19.2k
    Ovo je skandalozno, organizirano i zlonamjerno
  • ElDorado
    8k
    Samo 4 udarca, premalo za ovakvu dominaciju
  • Orc123
    14k
    Potpuno ih izdominirali ali smo pali energijom....ni oni ne znaju kak vec ne gube! Tj. Gube ali im je Patrik slozio da ne gube!

Ne znam zasto ali bojim se tog 2. Poluvremena! Svaki put je tako da padnemo totalno....ako bude opet tako onda je jednostavan zakljucak da trener nema pojma kako pripremiti ekipu za nastavak susreta....isto tak sve kondicijske trenere istjerat iz kluba i tu dovesti strucnjake na razini Dinama jer igraci dok mogu trcat i imaju energije izgledaju jako dobro! Ova momcad da je vođena pravim trenerom i stozerom bi samljela HNL!
  • dzis
    1.3k
    Ovakvo sudenje nebi Real imao u ZG
  • San Lorenzo
    23.4k
    Po valjda 15. put ove sezone, ovim bjednicima je sudac najbolji igrač, poništen gol, oprošten crveni Siguru i standardno nesankcioniranje žutim kartonima njihovih igrača...i sve to u samo 45 minuta nogometa.
  • Mlađi referent
    14.9k

Po meni isti problemi kao i do sad. Svakako, ako možemo ponovit ovo poluvrijeme, dobit ćemo ih.
  • Logistika
    1.5k
    Sudac nas tjera u frustraciju tovari samo gledaju. Sad kad tek krene kalkulirati sa tovarima kad bude nekom trebao dati drugi zuti. Za ovakve stvari bi uveo da delegat sudca stavi na klupu. I uvede 4og da sudi. Pa nek mu bude bruka
  • hardek
    7.6k
    Nema kreacije u ovoj vezi i nema. Dobro mi igramo ali nema dubine nema okomitih ulazaElDorado

Pa barem smo u ovoj utakmici stalno u dubini. Ne može doslovno svaki pas bit dubina i 100% točan. Imali smo sasvim dovoljno dobrih situacija iz dodavanja u dubinu, problem je što ni jednu nismo realizirali
  • Raul
    359
    Bolji smo, oni nisu imali pravu priliku, mi smo imali zicer Bakrara i gol koji je ne znam zašto poništen. U drugom moramo još jače i pobjeda ne bi smjela izostati.
  • LA BOMBA
    677
    Ova utakmica je negledljiva. Izdržao sam 5 minuta i onda prebacio na Villarreal i nije mi bio žao. Marcelino odlično posložio momčad. Žao mi je za sve one koji su na utakmici i ne mogu mjenjati kanala.
  • Praskaton
    4.7k
    Komisija će reći da nema problema..A mi se pravimo gospoda i sutimo.

Od kad sam na ovom forumu mislim da nisam psovku nikad izrekao al sad moram.Jebem ti sve živo smrade tovarski.

Ne miriše mi ovo na dobro.Izdominirali smo ih,pitanje je možemo li nastavit ovako
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Žao mi je što nemogu u derbiju komentirati igru, već moram jebat mater sudiji...
  • Ivdzo11
    8.6k
    Frendu u Svicarskoj treba link, nema veze i ako se plaća taj prijenos? Ima li tko sta??
  • Orc123
    14k
    kaj ti fantaziras....ovo nam mozda i najbolje poluvrijeme ove polusezone!
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Ova utakmica je negledljiva. Izdržao sam 5 minuta i onda prebacio na VilarrealLA BOMBA

Jebenu procjenu utakmice imaš ako ti se ne svidi prvih pet minuta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube