• The Undertaker
    9.2k
    Po meni, Villar igra na krivom mjestu. Volio bih ga viditi na prednjem veznom odnosno desetki.
  • Chomakhidze
    243
    Po meni je pre-rano za otpis Villara i ne mislim da je dobio previse prilika te ispucao sve kredite.
    Slazem se da se dosad nije pokazao i isplatio ulozeno ali isto se vidi da u njegovoj igri ima vica i da zna dati taj zadnji pas i trazi rijesenje izmedju linija.
    Po meni utakmica protiv Lillea je bila idealna prilika da on krene u prvih 11 i to je potencijalno mogla bit njegova prekretnica al coach ocito ne razmislja tako.

BTW...Dinamov puk je na Misica imao najveci pik tijekom njegovih prvih godinu dana u klubu.
    Konstanto se govorilo da je los, spor, ovakav, onakav a poslje postao glavni igrac.
  • CISCO
    540
    Jedino tko trabunja si gospon scout ti, jer je TVOJ zaključak da je Villar promašaj nakon kaj je 5 mjeseci u klubu.

Svatko iole s zrnom pameti zna da 5 mjeseci nije dovoljno za nikakvu prilagodbu. Pobogu toliko ti nije dovoljno ni kada mjenjaš posao kao pojedinac pa ulaziš u nepoznati kolektiv, a kamo li kada ulaziš u sportski kolektiv.
  • Sajla
    15.2k
    Villar je odigrao 401 minutu za dinamo. dovoljno za dojam, nedovoljno za konačnu presudu o njegovim mogućnostima, naročito u ovim uvjetima. opet, to ne znači da ne može jednostavno ispasti prekobrojan u zimskom roku.
  • rokikaciga
    7.8k
    Za Villara se vidi da je spaner, vidi sve na terenu. Ali carini tu loptu i sve dok to ne rijesi on nece radit neku preveliku razliku. Takoder on mi je vise neka klasicna 10ka iz nekih proslih vremena, a ne sestica ili osmica jer mi se cini da ne pokriva prevelik dio terena
  • NKDZ86
    6.7k
    villar je sve rekao o sebi kad se žalio pred kamerama. takav igrač ne treba nikom u momčadi. nadam se da ide što prije od nas
  • NerminB
    423
    Bakrar i bennacer na kupu nacija afrike od 20 decembra do 18 januara. Fulaju belupo, loksu i fcsb, ako odu do kraja.
  • Kujtim Shalla
    7.6k
    a vrlo je moguće da će daleko dogurati ,a opet da smo mogli birati nebo bolje izabrali , sva tri protivnika moramo dobiti i bez njih. Šansa za villara ,Belju i Kulena ,koja minuta i za soldu sad kad je iskočio
  • Ijayi Atiemwen
    4.9k
    Navijači Rome obožavaju Villara, stalno ga spominjuju kako im fali, da je bio fenomenalan kod njih itd…
    Meni je nejasno kako u Rimu valja, kod nas ne? Znam da je prošla koja godina otkako je bio u Romi, ali kada je i iz Granada nama dolazio oni su plakali na njegov odlazak. Osobno sam pitao par navijača Granade o kakvom se igraču radi i svi su mi rekli da smo doveli igračinu. Ne znam u čemu je kvaka ali nešto tu ne štima da nama on nije za prvih 11, a nebi ga ni Zvone platio toliko da nije bio siguran u šta ulaže…
  • Fabercaster
    657
    Tier-List.png

S obzirom na veliki broj novih lica u svlačionici počeo sam u nekom trenutku raditi Tier listu igrača. Mislim da bi bilo smislenije objaviti ju na polusezoni ali s obzirom da će ako pobjedimo u subotu svi igrači biti najbolji ikad, odnosno ako izgubimo najgori ikad, mislim da je bolje da ovo postam prije derbija. Rasporedio sam igrače ovisno o njihovom učinku i kakav su mi dojam ostavili s time da sam izuzeo neke igrače koji su odigrali nula minuta ove sezone ala Perić, Jakirović, Zagorac itd.

Najveća iznenađenja i junaci dosadašnjeg dijela sezone su mi definitivno Bakrar koji je bez puno pompe došao u klub i Hoxha koji je stvarno dosad odigrao iznad svih očekivanja i onog na što nas je dosada navikao u dresu Dinama. U ovaj rang sam još dodao i McKennu zbog vidljivih liderskih karakteristika koje su izrazito bitne s obzirom da nam ostatak zadnje linije ima 18, 19 i 20 godina. U kategoriju iznad očekivanja sam svrstao Zajca i Godu kao dvojac koji mi se čini da su u početku imali status popunjavanja rostera ali su dobrim predstavama definitivno pozitivno iznenadili. Isto mislim i za Valinčića jer sam očekivao da će RPG upasti u prvih 11 nakon odlaska Ristovskog. Radi godina sam bio nešto blaži pa sam ovdje ubacio i Varelu zbog onog pogotka Malmo-u, a mislim da bi ovdje vrlo brzo mogao upasti i Mikić.

U kategoriji očekivano sam stavio Domingueza, Lisicu, Mišića, Vinlofa i Kulenovića. Barcelonina škola, jedno od najboljih krila HNL-a prošle sezone, najbolji lijevi bek prošle sezone u Austriji i Herr Kapitan. Sve u skladu s očekivanjima. Možda pomalo iznenađuje stavljanje Kulenovića ovdje, ali realno on ponavlja svoju prošlu sezonu kada je nakon odličnog starta krajem jeseni započeo post koji je trajao do početka godine tako da me trenutna suša me uopće ne čudi. Kule je i dalje Kule. Peti gol u 7:0 pobjedi protiv Karlovca ne smatram relevatnim.

OK kategorija je možda naj hm...mutnija kategorija jer sam ovdje utrpao svašta. Bennacer recimo zbog asistencije protiv Rijeke i predasistencije protiv Gorice definitivno naginje kategorijama iznad, ali ne igra u Europi i došao je kad je već krenula sezona pa je zasada još tu, dok s druge strane Stojković zbog svog već drugog crvenog naginje kategoriji niže. Ovdje sam također uvrstio i Ljubičića koji mislim da je poprilično pao nakon dosta dobrog ulaska u sezonu. Villara sam premještao, ali sam skužio da mora ići u ovu kategoriju jer je odigrao više od 400 minuta. Teško mi je nešto konkretno zaključiti jer dojma sam da je doveden kao zamjena za Mišića i da ne mogu obojica biti istovremeno na terenu, a njega ćemo očito raubati dok ne krepa tako da ovaj zasad ostaje ovdje dok ne odradi bar nešto u komadu.

Kategoriju flop zasad čine Vidović i Beljo, a tu realno pripada i Nevistić. Iako djelomično mogu razumijeti dovođenje Vidovića vol.2, apsolutno ne mogu razumijeti davanje broja 10 dotičnom. Unatoč tome što danas igrači mogu nositi brojeve do 99, broj 10 i dalje ima kultni status u ovom sportu i mislim da je dečko definitivno ne zaslužuje. Ako ću biti iskren ovu listu radim već neko vrijeme i Beljo je tek sad upao u ovu kategoriju. Razlog tomu je što je i protiv Gorice imao 2-3 situacije gdje se guzio s loptom i na kraju opet nije bilo ništa. Možda sam prestrog, ali od tako skupo plaćenog napadača očekujem da bar svaku 4. utakmicu zabije gol iz prve ili druge šanse na utakmici. Dosad mu je to jedino uspjelo protiv Fenera. Istru u Maksimiru mu ne računam s obzirom da taj gol ide na dušu njihovom golmanu. U subotu mu je idealna prilika i da demantira mene i da se iskupi za onaj ogromni promašaj na Poljudu iz prvog poluvremena. Ako ne zabije...pa evo reći ću samo da je Wilfred Kanga na 4 gola i 4 asistencije u 14 utakmica.

Posebno sam izdvojio i igrače koji su nastupili malo s time da velike pohvale za Goricu idu režiserima drugog gola Topiću i Soldi i baš me zanima što će dalje biti s njima. Filipović je također ovdje jer jedine utakmice gdje bi ga se moglo suditi su Lille i Gorica, a to je po meni odradio dobro uz par finih obrana, ali mi je 2 utakmice premalo za svrstavanje negdje drugdje. Što se tiče našeg paćenika Mudrija...a baš mi ga je žao. Točno si mogu zamisliti kak si je frajer lijepo upikirao mjesto misleći sad će on tu uletiti kad odu Ademi, Baturina, Sučić i Mišiću istekne ugovor. Kad ono Mišić potpisao produljenje, Boban doveo veznjake Kolna, Granade, Fenera i kao šećer na kraju: Bennacer - najzvučnije pojačaje u Dinamovoj povijesti nakon Nowotnya i Prosinečkog. Ne znam kakav je karakter, ali ovako pucanj na slijepo bi bilo kapetanska traka iduće godine u Dinamu 2, pa neka uči mlade pulene kako se piša po tovarima i slave naslovi na Trgu. Ako mu to nije dovoljno mislim da bi bilo u redu da se Dinamo potrudi da mu nađe novi dom, ipak je bio kapetan kao klinac, a i prije se isticao kao navijač kluba.

Kategorija Nevistić. Da sam radio ovu tablicu prošle sezone svoju kategoriju bi imao Samy Mmae, a godinu prije vjerojatno Mihajličenko. Iskreno ne planiram se previše osvrtati na njega jer ono...pun mi ga je. Znam da ga bole leđa ali bole i mene i Ballkani i PAOK i Bayern i Monaco i Lokosi i Slaven i Osijek i što prije ga se riješimo to ću ga prije zaboraviti.
  • Paulie
    605
    lijepo je sinoć bilo, teška pozitiva i što je najbitnije plemenit cilj

594453220_859514123130618_3923243217737444778_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=f727a1&_nc_ohc=t2PHzurV-sgQ7kNvwFqzk1k&_nc_oc=AdnqaB61HMhCUOWQa6Q-plDkBI3NtVhp17EDAvdCM5l3RlQ8lDiWYkYyyetyqDyE0G4&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fzag1-2.fna&_nc_gid=i6eYiiUxq2fO3iZrbedpsA&oh=00_AfnIoJxTAg4t3-eTcD5PTHo6cFwLoJC23CJC6h_DNFETCw&oe=6938674F
  • vukyxd
    2
    Potpisujem sve, osim što bih dodao još jednu kategoriju između OK i Flop (flop je po meni ipak totalni minus), koju bih nazvao "Ispod očekivanja" i u nju svrstao Belju, Villara i Ljubičića
  • Dzoni
    3.2k
    Prisjetite se najboljih trenutaka s nedavno održanog Članskog dana ili ih pak pogledajte po prvi put - svim registriranim korisnicima dostupni su na aplikaciji Dinamo Plus!

iOS: https://apps.apple.com/hr/app/gnk-dinamo/id6474546470
    Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.shiftonezero.dinamo

Izašla snimka sa članskog dana
  • Crni86
    17.8k
    Napali su se novinari kako su sa clanskog dana iznosili stvari - slagao sam se sa tim napadima pa slazem se i dalje. I onda se objavi snimka koja je dostupa apsolutno svima preko dinamo plusa. Mislim da se s razlogom zove CLANSKI dan i da ovim potezom gubi neku “svetost”.

Umjesto da je snimka kao i sama kupnja karte vezana na clanstvo, xy osoba moze uplatiti pretplatu za dinamo plus i ne mora bit uclanjena te moze bez problema to gledat. Po meni to nema smisla.

Treba se nac nacin na koji svojim clanovima servirati neke materijale - sigurno danas postoje neka digitalna rjesenja. Uz to da se osigura klub od pustanja od strane clanova, na svaki materijal da se automatski generira zig s brojem clanske iskaznice u pozadini materijala tako da se zna tko je leakao i dozivotno ga se izbacuje iz clanstva te da bude povdrzen potecijalnoj tuzbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet