• ToTo96
    161
    malo skenirat face tko se sve krece po tribini SG i jednostavno sumljive face malo ***** , ako vec mislite da bi ih moglo biti
  • ImotskiNKDZG
    13
    Sve je to uredu ja smatram samo da naprimjer evo ja uz ženu i troje djece platio sam ulaznice 125eura,svi smo članovi već godinama,smatram da bih za ovakve slučajeve bilo dobro uvesti obiteljski paket npr. po cijeni 70e. Virujem da bi se odrazilo na brojke u par stotina gledatelja.
  • Mihael2305
    907
    bit će ih sigurno, svaki put je tak, pogotovo sad kad je tribina bez članske
  • Papastrumf
    20.4k
    Daj dođite sebi. Tko bi normalan od gostujucih navijaca dosao na sjever Maksimira?
    S druge strane, na zapadu su se itekako znali grupirati.
  • Juznjak
    4.5k
    Tko bi normalan od gostujucih navijaca dosao na sjever Maksimira?Papastrumf

Pa to i jes problem što su oni nenormalni i debili. Ja znam više njih koji su bili više od jedanput na sjeveru gore. Dovoljan ti je onaj jedan derbi nakon kojeg su se svugdje vrtili videi u kojima se na sjeveru gore čuje samo navijanje torcide. Ne treba se sad pravit da ih neće bit niti da među tim ljudima koji će bit neće dobar dio bit debilčine.
    Što se mene tiče nek dolaze, sigurno im nije svejedno i sigurno će se pazit. Poznajem ih također dosta koji studiraju u Zagrebu, ali nisu otišli na utakmicu Hajduka već 4-5 godina jer se boje i kažu da im se ne da ić onda nakon utakmice doma i osvrtat se na svako šuškanje.
  • IvanPerić1945
    239
    Upravo to, nama IZ Hercegovine se ne isplati uzimati godišnje.
  • über alles
    2.2k

Pa onom hajduku kad su kijevljani bili dosli u dobroj brojci(2019?) se doslovno uhvatilo tovara kak snima sa sjever dolje i salje frendovima kao vidi di sam.
  • lukaoj
    62
    na sjeveru gore sam vidio par naljepnica torcide zalijepljenih na stolicama
  • Papastrumf
    20.4k
    Neke stvari kao da djeci treba crtati izgleda :smile:
    Naravno da pojedinac moze doci bilo gdje pa i na sjever dolje.
    Takvi nisu nikakav problem. Sjest ce negdje sami i biti tihi. Ne znas ni tko su ni sto su. Mislim, mogu biti problem, ali to su sad neke druge sfere, da ne ulazimo u to na nenavijackom forumu.
    Na zapad su znali dolaziti i ljudi s njihovim obiljezjima, znali su grupirati na rubnim dijelovima uz jug, a takve stvari siguno nece raditi na sjeveru.
    Sto se tice naljepnica, na reprezentaciji su na sjeveru gore tako da nista cudno.
  • Zagreb1992
    2.8k

Javan je forum tako da nema potrebe pisati ovakve stvari koje svi mogu pročitati
  • blue heart 72
    2.9k
    čak su i skinuli trans BBB Split sa sjevera gore
  • Bosskovitz
    19.8k
    Kako ikome moze biti normalna stvar da se netko od tovara nadje na sjeveru gore?Neron53

Tanka je granica između hrabrosti i ludosti, ali ako netko to stvarno napravi - prilično je jasno s koje je strane te granice.

Mislim da se ne moramo brinuti za to.
  • jedan u nizu
    16.5k
    Sigurno da i to igra ulogu. Ali evo ja dolazim s obitelji na tekmu. Nemam godišnju jer nisam u mogućnosti biti baš svaku tekmu. Nama za jedan odlazak u Zg na ovakvu tekmu treba minimalno 400e sa smještajem,gorivom i ulaznicama.ImotskiNKDZG

Ali opet mislim, da ako potrosis 400 eura da dodes u zg na tekmu, da ti razlika u 5\10 eura po karti nece igrati neku ulogu.
    20\40 eura razlike, na potrosenih 400 eura nije neka razlika. Vise potrosis\ustedis ako malo jace stisnes gas po autoputu ili pustis da vozis solidnih 130.
  • Paggini
    74.4k
    Još sam čekao kad će, kao i svaki put prije derbija, početi rasprava o hordama jugookota koje će okupirati naše svetište i okaljati ga svojom tovarštinom
  • recikaj86
    713
    "Dragi" gosti, čuvajte kosti :wink:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.