• Dinamosaurus
    92
    Ne kužim zašto se ljudi protive tome da par Hajdukovaca dođe na tekmu, ili Riječana ili tko god, ako oni žele dati pare Dinamu za tekmu samo neka daju pare

Nije mi jasno to, nije sad da će netko izvući baklju na tribini i derat se ajmo bijeli ale, oni će šutjeti i gledati tekmu a Dinamo dobije novac jednako kao i da je netko iz Zagreba kupio kartu
  • Liks90
    3.9k
    Pao ZD9, ravno 500 otišlo danas sa novim ulaznicama…
  • lukaoj
    62
    meni sasvim normalna stvar, nisu svi ljudi ultrasi, nece svi ici na jug, isto kao sto kad mi igramo u gostima, ne idu uvijek svi na gostujuci sektor, sjecam se kad je tu ekipa masovno pisala da kupuje karte za Malmo za domace sektore
  • Liks90
    3.9k
    Pao ZG2
  • ImotskiNKDZG
    13
    Otvaranje sjevera gore je slika i prilika stanja u RH. U samo sat vremena je prodano 200 ulaznica,dok su se za zapad prodavale puno sporije. Jednoj obitelji je previše platiti više od 100e za tekmu. Bilo bi dobro kada bih klub uveo i obiteljske pakete,barem za novi Makismir(nada je kurva). Kranjča bude svaka tekma rasprodano,siguran sam.
    Svi na Maksimir.
  • NitkoBitan
    33.4k
    Zanemarujes faktor da je sjever gore jedina tribina za koju neclanovi mogu kupit kartu.
  • crophantom
    2.6k
    zanemarujes i bitnu činjenicu da na SG mogu svi, na Zapad samo članovi.
    Neki ljudi se jednostavno ne žele/neda im se učlaniti u klub da bi mogli doci do ulaznice, znam ih dosta takvih.

Edit: kolega me preduhitrio

Edit2: uostalom, vidim da je cijena SG za nečlanove jednaka onoj za članove na ZG, prema tome mislim da je cijena tu zanemariv faktor
  • Neron53
    2.3k

Kako ikome moze biti normalna stvar da se netko od tovara nadje na sjeveru gore?
    Ako se vec odlucilo da se ide u slobodnu prodaju, bolje da je prije sjeverne gornje tribine, pusten zapad gore.
  • Mihael2305
    907
    Ili jednostavno ljudi kupuju za SG da bi ušli na SD, nikom od vas 2 nije to palo napamet? Ne samo stanje plaći u RH
  • ImotskiNKDZG
    13
    Sigurno da i to igra ulogu. Ali evo ja dolazim s obitelji na tekmu. Nemam godišnju jer nisam u mogućnosti biti baš svaku tekmu. Nama za jedan odlazak u Zg na ovakvu tekmu treba minimalno 400e sa smještajem,gorivom i ulaznicama.
  • crophantom
    2.6k
    ja razumijem da je skupo nekima i 15 eura, ali u doba gdje je sve poskupilo, od kafića, restorana, predstava, neznam čega ne, smatram da su cijene za tekme Dinama i više nego primjerene.
  • lukaoj
    62
    govorim za zapad, logicno mi je da uvijek uz gostujucu tribinu bude nesto stranih navijaca, nisam mislio za SG naravno
  • Neron53
    2.3k

Rasprava je pocela u kontekstu otvaranja sjevera gore za neclanove.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.