• bazooka93
    51
    ma neka ga jos sezonu u varazdinu bio je malo izgubljen sad se vraca na pravi put
    a i Pavicu bi preporucio dogine 1HNL pa Dinamo
  • njurci10
    284
    od iduće godine počinje druga momčad u drugoj ligi.
    Tako da neće biti previše upotrebe slanja po klubicima u hnlu.
  • NKDZ86
    6.7k
    dat priliku juniorima kao drugoj opciji na poziciji umjesto preplaćenog stranca kojeg boli uho za dinamo i umišljenih zvijezdica koje se šeću po terenu.
    imamo mi itekako kvalitetne i dobre juniore, dat im šansu ko mikiću pa da vidiš.
  • Blueshadow86
    4.6k
    Polako i smisleno treba i njih ubacivati, slažem se.
    Moram priznati da ne pratim baš najbolje naše juniore. Tko je potencijal i tko bi sve mogao ući u konkurenciju za seniore osim Jakirovića i Mikića?
  • Fatos Beqiraj
    494
    I vi tvrdite da ako bi mi bili sranje sa tim juniorima da bi to vama okej bilo?

2-3 juniora ponekad okej, sve vise od toga je samoubojstvo
  • NKDZ86
    6.7k
    Tko je potencijal i tko bi sve mogao ući u konkurenciju za seniore osim Jakirovića i Mikića?Blueshadow86
    one koje sam ja vidio, a i njihove igre to pokazuju: Horvat, Zulfić, Pavić...
  • Dragon1Warrior123
    4.8k
    Pavić po meni treba jednu sezone u prvoj ligi na posudbi s obzirom na gužvu u vezi, ali Horvat, Varela, Jakirović bi morali biti u minimalno nekoj široj rotaciji. Horvat pogotovo sad kad imamo realno dva i pol zdravih krila. (u tih pol računam Stojkovića koji očito nije zdrav u glavi). U idućih 4 utakmice MORAMO dati bar oko 100 minuta Vareli i minimalno nekih 60ak Horvatu.
  • Dzoni
    3.1k

Pa bolje da klinac naš nešto eventualno zajebe i prodamo ga u najgoru ruku za 2-3 mil nego da te iste zajebe radi 28.godišnji Cvillar kojeg platiš 2-3mil, koji nije dobar fit u svlačionici, isisava plaću i nema nikakvu preprodajnu vrijednost.
    Mi nemamo para ni scouting da nađemo i kupimo kvalitetno bez neke cake, Mckenna je iznimka, a iza njega stoje Mmaeei, Galešići, Mbukui itd
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.