• Liks90
    3.9k
    Želi doc samo zato kaj oce na svjetsko…
  • Zagi
    13.2k
    Želi se vratiti u dinamo.

Jedan od razloga je i svjetsko.
  • shameless86
    1.2k
    mozda nepopularno mišljenje, ali ak zeli samo do SP u dinamo,pa onda dalje..neka ostane fila jedinica..
  • über alles
    2.2k
    Nek mu dalic nade klub kad vec slusa njegove savjete
  • rioda
    12k
    Da budem iskren, otkad je Filipović na golu prestao sam uopće razmišljati o dolasku Livakovića
  • Dzoni
    3.1k
    Ja nisam. Fila je dobar golman, ali ništa više od solidnog 2.golmana koji će biti zdrava konkurencija Liviju.
    Po meni, najbolje bi bilo da se išlo s opcijom Livija kao golmana za Europu i kup, a Čavlina za HNL da se razvije (ili obrnuto, kako već struka procijeni na treninzima), ali kako ga se već dalo u besmislenu posudbu u Como, Fila do zime i onda Livi na gol
  • don
    17.2k
    malo realnosti, nama ni Varaždin ni Gorica nisu ozbiljne prilike stvorili i ne znamo kako će se ponašat kad ga izrešetaju šutevima. Da nedaj Bože upadne u lošu formu, opet ćemo zazivat promjene.

Livaković i tu promjene nema i ne smi je bit.
  • austrijanac
    8.7k
    Livi je razina iznad i velika pomoć za drugi dio sezone.
  • rokikaciga
    7.8k
    Livi je jedno 5 koplja iznad svih HNL golmana. Po samoj klasicnoj golmanskoj kvaliteti spada u sam vrh svjetske kreme. Jebu ga neke druge stvari, ali neka njega u Maksimirskoj (Kranjci) u svetom dresu a veliki klubovi nek kupuju poluproizvode kao Onana.
  • Kujtim Shalla
    7.5k
    Livi nikad ne smije biti uporan , nikakvi upitnici zašto? ,kako? Ako ima bilo kakva šansa da se dovede ,a on želi doći odmah ga treba i dovesti. Pa makar na posudbu. Jbg treba biti realan , njega su platili skoro 7 milja i žele izvući nešto za njega jer ima čvrst ugovor do ljeta 2028. On opet ima ozbiljnu plaću tamo pa treba puno toga iz pregovarati. Posudba do ljeta , sa pravom otkupa i onda ima vremena za ispregovarati dobar deal sa Turcima . Pogotovo uz klauzulu da je fiksan otkup jer vjerujem da će mu cijena porasti na svjetskom i da će se pojaviti klubovi koji mogu platiti puno više od nas
  • Tvrdica McTvrdi
    3.6k
    Livaković na golu je kao da nam se nudi prilika dovesti Ekitikea u špicu i kažemo ne ma kaj će nam kad je Bakrar u formi. Ajmo ekipa malo realnosti, naslušao sam se zadnjih godina kaj će nam ovaj kaj će nam onaj pa smo dobivali on budget albanske i japance zamjene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.