• mosad
    2.1k
    3 milje za ovog pajdu je teški kriminal
  • Jaro
    11.3k
    ovo uigravanje mi je onak... protiv Vukovara i protiv Predravca je izgledao kao amater, a ne profi nogometas. Nije igrao prltiv Bayerna s Kaneom...
  • rokikaciga
    7.8k
    Na intervjuu Valentine i Miskovica je upravo rekao da je Dinamo prakticki dao duplo vecu ponudu nego neke druge price, ali da smo mi jedini dali sluzbenu ponudu.

Jebote pas, jel moguce. Ne mislim da je Gale los igrac ali je jako skupo placen...
  • Carrasco
    6.6k
    Normalno da je moguće. Pretplatili smo 90% igrača koje smo doveli iz HNL-a
  • Odani Zgd
    1k
    Za Dinamo je uvijek druga tarifa,pogotovo za igrače iz HNL-a.Dobro je da nismo išli ni u otkup Belcara,oko njega su se isto vrtile milijunske cifre.
  • Crni86
    17.8k
    ja bi miskoviceve rijeci uzeo s rezervom. Naravno da ce rec da je napravio cudo, ovime si je digo cijenu u javnosti…. Prodavac magle je uvijek prodavac magle kao i njegov frend iz susjedne nam drzave
  • rokikaciga
    7.8k
    Ali s obzirom tko nam je bio sef sportske politike...mislim da nije daleko od javnosti. Naravno on je uracunao i nerealiziranih 50% Jankovica u tu cifru pa treba i to uzet u obzir. Cak nije rekao sa je napravio cudo. Rekao je da nisu imali sluzbenu ponudu a s druge strane je Dinamo dao fantasticnu ponudu. Tako da je moguce da se nas diletant zaletio i dao bolesnu cifru o kojoj ovi nisu ni mogli sanjati...
  • Crni86
    17.8k
    nije neko reko fa se sluzbena ponuda salje ionako tek kad je vec sve dogovoreno?

Miskovicu ne bi vjerovo da kaze da je nebo plavo….
  • NitkoBitan
    33.4k
    Svaki jebeni put se navijaci Dinama nabriju, spominju se imaginarne ponude iz inozemstva, pljuje se nasa Uprava kaj su skrti, i mi na kraju preplatimo i ispadnemo namagarceni.

A ne, nece bit isto sa Jagusicem. Onomad je i Galesic bio "najbolji mladi igrac", reprezentativni potencijal.
  • rokikaciga
    7.8k
    E to ne znam iskreno...
  • Zambatine škude
    3.9k

Ma ni blizu. Laže ko pas.
  • Droljo
    23.2k

Neki ovod imaju pamćenje u rangu zlatne ribice...
  • rokikaciga
    7.8k
    Sad i malo off ali covjek je vec petnaesti put rekao kako on super zatvara taj budzet gdje nema sponzorstava...
  • Orc123
    13.9k
    Ovo za Galesica je sasvim ocekivano i sto se tice visine preplacenog transfera, a bome i uloge koju ima. Nije on top potencijal nikad bio, dobar igrac ali ne puno vise od toga.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Trebate uzet u obzir da se on uvijek mora i pravdat pred svojima. Mora reći prodao sam Dinamu za duplo više negoli je nudio npr Rapid Beč zato da oni to lakše prožvaču. Pitanje kaj je istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet