• skener
    6.4k
    jedina loša stvar je ta ozljeda Galešića, gležanj je u pitanju, on je rekao da mu se čini da je nešto krcnulo, ali prva procjena liječnika je da je riječ o istegnuću i to lakše, prve razine.
  • Roky
    46
    Ima li detaljnijih info za ozljedu?
  • skener
    6.4k
    Čini se kako ozljeda Nike Galešića ipak nije ozbiljnije naravi, ali stoper Dinama sigurno preskače dvoboj protiv Širokog Brijega.
  • Kermit
    740
    Jel ima kod nogometaša u ugovoru klauzula o bandaziranju zglobova kao kod košarkaša?
  • Fan
    1.5k
    Sve mi se čini da Dominguez i McKenna vrlo dobro funkcioniraju s potencijalom da budu još bolji i čine granit iza, a znamo da se dobitni stoperski par rijetko mijenja.
    Iako se nadam da će se Gale izborit s vremenom za prvih 11, moguće je da su natpisi dnovinara bili i u pravu i da će na kraju on ispasti veliki promašaj s obzirom na to koliko je plaćen i koliko će igrati...
  • CastAway1986
    4.2k
    nece ispast promašaj! Ne mogu Dominguez i Mckenna nakon dva kola biti označeni boljima iako ovo sto su odigrali je dosta dobro..Biti ce utakmica za svakoga pa i za Jakirovica
  • Blueshadow86
    4.2k
    Ajde da smo i mi dočekali da imamo slatkih briga oko stopera :smile:
  • Dinamo-SB
    567
    Galešić ima 24 godine i dobar je i kvalitetan igrač. Dobre partije je pružao u Rijeci i vec posjeduje ozbiljno iskustvo. Čak i prošle godine je pokazao svoje kvalitete u nekim utakmicama za Dinamo,a i pamtimo ono čišćenje glavom na Poljudu te njegovu reakciju. NG ima potencijal dobar,ima prodajnu vrijednost,a Dinamo igra na 3 fronta i NG ce imati itekako veliku minutažu i bitnu ulogu. Doveden je na zimu,u specificnim okolnostima.Da je preplaćen,mozda i je,ali smatram da ima štošta pokazati u Dinamu i da cemo tek vidjeti najbolje od njega.
  • ŽacZgb
    366

Da se uzeo naslov nakraju to izbijanje sa crte bi bilo u svakom clipu i komentari “kakav kralj,kakav stoper”,ovak je on na klupi i većini “meh”.
  • Goncalo Santos
    1.3k
    Kada se Torrente oporavi i mozda Mauro Perkovic vrati, mislim da Gale definitivno ispada iz svih kombinacija. Mozda nepopularno, al najbolje bi bilo razic se s njime na zimu jer nije u planovima. 24 godine ima to vise nije ni mladi igrac s velikim prodajnim potencijalom.

Po svemu sudeci bit ce jedan od najskupljih promasaja u povijesti. Osobno sam bio odusevljen kad je dosao, ali eto sad kad mogu biti general poslije bitke ocito ima nesto u tome da mu je u mladim kategorijama u herthi trener bio tata i da je zato igrao. Ocito ga je i s razlogom sopic stavio na klupu pored dilavera.

Zao mi je sto je ovako ispalo, ali eto, misko nam je fino metnuo.
  • Enco
    542

Razlaz bi bio najbolji i za njega i za klub, nije loš igrač dapače. Po meni možda čak i jedini s kojim Marić nije pogriješio ali definitivno preplacen. Misko iskoristio priliku, a Marić i frend mu Lakić odradili.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Ne bih se ja njega riješio, osim ako on ne forsira odlazak. Nama je Theo na odlasku, imamo još Živkovića koji nije za Dinamo, polomljenog Torrentea koji je ljevak i Perkovića na posudbi koji je isto ljevak i pitanje je hoće li se više vraćati kod nas. Jakir junior je isto ljevak. Galešić bi trebao biti backup za Domingueza, ali kažem, ako iskazuje nezadovoljstvo, nema ga smisla držati jer mu cijena samo pada.
  • Mali Zeus
    19.7k
    Čemu drama i odmah priča o prodaji i razlazu. Bezveze. Tko zna u kakvom će se stanju vratiti Torrente, Perković se već vraćao pa opet slan na posudbu, pitanje je hoće li on uopće biti u ikakvim kombinacijama. Galešić je druga postava stopera, mlad je i ima potencijala, bilo bi glupo riješiti ga se samo tako jer sad ne igra. Uostalom otkud priče o iskazivanju nezadovoljstva?
  • Zagi
    12k
    Četvrti je stoper u hijerarhiji. Nije sedamnaesti.
    Jedna ozljeda i jedan crveni karton i u prvoj je.

Kakav razlaz? Na kraju sezone možemo raspravljati treba li nam za iduću.
    Ovu nam treba. Nek čeka priliku i kada se otvori na njemu je da se iskaže.
  • Droljo
    21.6k
    Kao i svaki drugi igrač koji nije u prvom planu ima čekati priliku i iskoristiti ju kad dođe. Ako si ti dobar nemre te izbaciti nitko iz ekipe. A ove gluposti se niti ne spominju do zimskog prijelaznog roka. Ako tada budeš nezadovoljan možeš tražiti posudbu ili transfer. Ima još utakmica...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet