• Orc123
    13.9k
    Filipovic je solidan zamjenski golman, tocka.
  • rokikaciga
    7.8k
    Livi ce ostat do penzije ak se vrati sada na Dinamo.
  • CastAway1986
    4.5k
    S obzirom da je Boban spomenuo da ce neki veznjaci morati otici živo me zanima na koga je mislio , pretpostavljam da je Mudrazija prvi..Soldo ce nadam se dobiti priliku .
  • Zagi
    13.3k
    Siguran sam da će probati utopiti Villara negdje. Očito ne paše u ekipu.
  • blue heart 72
    2.9k
    Mislim da se Filipović naveliko precjenjuje, samo iz razloga jer nismo baš prezadovoljni sa Nevom. Kao drugi (ili treći) golman je solidan i ok. Naravno da nijedan golman iz trenutnog kadra ne može u istu rečenicu sa Livakovićom.
  • CastAway1986
    4.5k
    Siguran sam da će probati utopiti Villara negdje. Očito ne paše u ekipu.Zagi

Koliko god nisam impresioniran s onim sto je dosad pokazao moram priznat da bi mi.bilo krivo da Villar ode jer mislim da bi ga drugi trener znao uklopiti u ekipu kao i Ljubicica i izvuci najbolje iz obojice...
  • Zagi
    13.3k
    Ne mogu svi igrači imati alibi trenera.
    Ne znam, meni nekak izgleda k'o cvilidreta. A u momčadi želim ratnike.

Ostavit Soldu, prodat Villara.

edit: da posudim od kolege
    Copy paste o njegovoj epizodi u Getafe / Sampdoriji (Reddit)

Was a brat at Getafe, he didn't play and then he complained to the press, liked tweets insulting the manager, etc. He had good passing, but his positioning, defensive awareness, off the ball movement... Were all youth level. It's like he kept 7 years being exactly the same player that he was at 18. Did not have continuity at Sampdoria, then came back to getafe(i believe) and then got relegated with Granada and missed promotion
    SAS1987

Da, nimalo me ne čudi.
  • ElDorado
    8k
    Nadam se da Soldo i Topić ostaju sa većom minutažom.
  • Fan
    1.7k
    Livi da, čak i da se radi samo o polusezoni. Iako se čvrsto nadam da želi ostat u Dinamu i dulje i da bi ga Fener pustio za 3 do 4m eura.
  • Jurki
    20.7k
    I da iduce ljeto dopeljamo samo Livija i apsolutno vise nikoga ja bi bil prezadovoljan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.