• ElDorado
    7.9k
    S obzirom da je Stojkovic dokazao niski IQ da li uopce imamo u kadru nekog plemenitijeg veznjaka koji moze nesto kreirati?! Ova igra s 3 šeztice nas sve izludjuje.
  • Slodobnjak Marka Roga
    30
    Pozdrav svima u studiju, a poseban pozdrav režiji.
    Čime je Varela zaslužio ovoliko minuta? Potencijal je neosporan, ali ne vidim učinak koji bi objasnio njegove minute u utakmicama gdje ganjamo zaostatak.
  • Crni86
    17.7k
    Zasto kod nas svi igraci koji dobe priliku pod nekom prisiliom zabljesnu? Mislite da su ti igraci toliko losji na treninzima pa zato nisu dobivali priliku ili trener nema pojma?
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Zaslužuje li Vidović dobiti više prilika? Mislite li da bi se Topić i Soldo na kraju ipak mogli izboriti da ostanu dio rotacije i na proljeće pošto ih se donedavno otpisivalo?
  • emilperska
    12.7k
    Kako vidite uloge Solde i Topića u preostale 4 utakmice i što od njih očekujete na proljeće?

Da li po vama u situacijama kad je utakmica odlučena u oba smjera (Lille, Varaždin) ima smisla kao 5. zamjenu ubacivati Villara ili Godu ili bi taj tzv. "garbage" time trebao dobiti mali Jakir npr. ili netko od djece?
  • rioda
    12k
    Možemo li dobiti sve do kraja godine? Hajduk, Betis, Slaven Belupo, Lokomotivu...
  • lukaoj
    59
    1. Svaka cast Vareli, ali meni je nevjerojatno da ti pri rezultatu 0-3 u Lilleu stavljas decka od 17 godina protiv ekipe koja je fizicki nadmocna u svakom smislu

2. Bio sam jucer na zapadu u Gorici i kolicina vrijedjanja i psovki koje se tamo cuju su za neko istrazivanje, malo te i strah bude pored kakvih ljudi sjedis
  • UberAlles
    87
    Bok ekipa.
    1. Ne znam kako vi, ali meni je zlo od konstantnog opravdavanja, bacanja floskula tipa “nova smo ekipa”, pa odjedanput smo i mlada ekipa samo zato kaj je nekoć zaboravljene Vinlofa i Mikica počeo stavljati u prvih 11… zatim divljenje protivnicima kao teško je protiv njih, sjajni su, kao da idemo na noge Realu a ne Gorici… konstantni padovi u igri u drugom poluvremenu koje pripisujem očajnom man managementu i motiviranju u kabini… smije li trener Dinama biti takav plašljivi demagog?

2. Mislite li da Boban ipak kuha neko trenersko ime za pod bor svim navijačima Dinama? I sam je rekao da ako ne dođe do poboljšanja igre, trazit ce se novo rjesenje.

3. Kad ce Kvasina u goste?
  • rioda
    12k
    Zimski prijelazni rok - koje potencijalne odlaske i dolaske predviđate? Odlaske može imenom, a dolaske po pozicijama.
  • CISCO
    536
    Jesmo li počeli pokazivati naznake karaktera?
  • Sibirski plavac
    7.3k
    1. Je li po vama Gorica najodvratnija ekipa lige, u smislu koliko se bacaju, kmeče za svaki faul, pokazuju nervozu i slično? A bome ni lik koji ih vodi s klupe ne pomaže da se promjeni takav imidž.

2. Kojeg drugoligaša biste htjeli dogodine vidjeti u prvoligaškom društvu?
  • Crni72
    140
    1) Konsenzus je da nemamo igru odnono da to nije igra nivoa Dinama. Da li je problem u našim nerealnim očekivanja ili smo precijenili kvalitetu pojedinih igrača ili je problem u vođenju ili kombinacija svega navedenog?
    2) Da li Soldo i Topić zaslužuju više šansi - pogotovo nakon prikazanog u Gorici?
12Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube